HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Mark Siezen volgt Dick van Hal op als CEO van Bouwinvest

Bij Bouwinvest volgt Mark Siezen per 1 september Dick van Hal op als CEO. Van Hal (1958) gaf veertien jaar succesvol leiding aan Bouwinvest, na een carrière als bestuurder en investment manager bij verschillende financiële instellingen.

Top vacature: Bedrijfsmakelaar bij Thoma Post Makelaars

Thoma Post Makelaars is op zoek naar een ervaren bedrijsmakelaar voor de bedrijfsmaakelaardij in de Stedendriehoek. Ben je pro-actief, creatief en heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring? Lees dan snel verder!

DC Vastgoed realiseert Jumbo supermarkt en appartementen in Enschede

 DC Vastgoed realiseert Jumbo supermarkt en appartementen aan de Wethouder Nijhuisstraat te Enschede De winkelstructuur in het centrum van de Enschedese wijk Stadsveld was van oudsher niet optimaal.

RED Company ontwikkelt een nieuw next-generation IBM-kantoor in Amsterdam

In het nieuwe Think District, in de Riekerpolder te Amsterdam, ontwikkelt RED Company een nieuw kantoorgebouw van circa 35.000 m2 volledig gericht op duurzaamheid en de gezondheid van haar gebruikers.

Lenda.nl vindt de juiste financiers voor vastgoedeigenaren

Vandaag lanceert Lenda.nl officieel een nieuw onafhankelijk digitaal platform die vastgoedeigenaren met financieringsaanvragen vanaf €1 miljoen helpt bij het vinden van de juiste financier(s). Maak kennis met de oprichters Gijs Elting en Jos Westra. Binnenkort op VJ ook een uitgebreid interview met de twee.

Gesanctioneerde (Russische) partijen in de vastgoedsector: hoe zit het met de sanctieregeling?

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland is al enige tijd gaande en lijkt helaas nog niet ten einde te komen. Als gevolg van de oorlog zijn verschillende sancties opgelegd ten aanzien van Russische bedrijven en personen. Maar hoe om te gaan met die sancties wanneer je een bestaand contract met bijvoorbeeld een Russische huurder hebt? Betekent dit per direct het contract beëindigen of zijn er nuanceringen? En welke rechten en plichten brengt de sanctieregeling met zich mee?

CPB: 'Woningprijzen kunnen dit jaar mogelijk dalen'

Het Centraal Planbureau publiceert vandaag de 'Risicorapportage Financiële markten 2022'. In dit rapport ziet het CPB de woningprijzen dit jaar mogelijk dalen.

Gebiedsontwikkeling van honderden woningen in Den Haag Zuidwest weer een stap verder

Een volgende stap in de gebiedsontwikkeling van de Dreven, Gaarden, Zichten in Den Haag Zuidwest is gezet. Gemeente Den Haag, Woningcorporatie Staedion en Heijmans Vastgoed gaven onlangs aan omwonenden een toelichting. Sloop zal hier plaats gaan maken voor nieuwbouw van honderden woningen. 

Gebiedsontwikkeling met honderden woningen in Den Haag Zuidwest weer een stap verder

Een volgende stap in de gebiedsontwikkeling van de Dreven, Gaarden, Zichten in Den Haag Zuidwest is gezet. Gemeente Den Haag, Woningcorporatie Staedion en Heijmans Vastgoed gaven onlangs aan omwonenden een toelichting. Sloop zal hier plaats gaan maken voor nieuwbouw van honderden woningen. 

Vera Sassen start bij Newomij

Per 1 mei 2022 is Vera Sassen gestart als Asset Manager bij Newomij. Vera werkte hiervoor bij Whitewood en A&N Vastgoed.

Aantal verleende bouwvergunningen in Rotterdam verdriedubbeld

Geheel tegen de landelijke trend in verleende de gemeente Rotterdam in het eerste kwartaal van 2022 bijna drie keer zoveel bouwvergunningen dan een jaar eerder. Van deze vergunningen zijn er 1.545 bestemd voor woningen.