HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Edwin ten Cate, Credion: 'Ondernemers zien ons als trusted advisor'

Edwin ten Cate van Credion sprak met Vastgoedjournaal over de turbulente tijden en de bedreigingen, maar ook over de kansen van ondernemers. "Mij is altijd meegegeven dat als je een ondernemer adviseert, je ook moet kunnen rekenen met een rente van 6%", aldus de financier.

City Kids vestigt hoofdkantoor aan het Eudokiaplein in Rotterdam

Zorgaanbieder City Kids heeft een huurovereenkomst gesloten met CBRE Investment Management voor de huur van ca. 500 m² kantoorruimte in het multi-tenant gebouw Eudokiaplein in Rotterdam. De kantoorruimte zal vanaf 2023 worden gebruikt als hoofdkantoor van City Kids.

Ymere verkoopt twee parkeergarages in Amsterdam-Centrum

JLL maakt vijf promoties bekend

Top vacature: controller bij Meerdervoort Group

Meerdervoort investeert namens private investeerders in vastgoed en zoekt, selecteert en koopt kansrijke objecten in en rondom stedelijke gebieden in Nederland. Om de verdere groei adequaat te kunnen blijven beheersen zijn zij nu op zoek naar een controller.

Master of Real Estate Class zwaait af

Een groep van 20 Master of Real Estate (MRE)-studenten heeft op donderdag 24 november 2022 tijdens een feestelijke ceremonie in de Vondelkerk in Amsterdam zijn diploma ontvangen. Sander van Schijndel won de MRE-scriptieprijs 2022.

Vier dagen op de hei leidt tot een integraal woningbouwproces en kortere bouwtijden in Erp

In het Noord-Brabantse Erp is Janssen de Jong Bouw in opdracht van Area begonnen met de realisatie van modulaire en circulaire woningen. Hiervoor werd het traditionele bouwproces, waarbij leveranciers verantwoordelijk zijn voor één specifiek onderdeel, losgelaten. Lees meer over deze aanpak en de voordelen. 

Onderzoek Kadaster: kleine investeerders bezitten relatief veel woningen met slechtste energielabels

Het Kadaster deed onderzoek naar de verduurzaming van de woningmarkt. Hoe staan we er nu voor in Nederland? De bevindingen publiceerde het Kadaster in een onderzoeksrapport dat vandaag verscheen, waarvan de belangrijkste punten hier alvast op een rij worden gezet.

Romal huurt kantoor in Nieuwegein

Technische Handelonderneming Romal heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van het bedrijfsgebouw gelegen aan de Morsebaan 4 in Nieuwegein.

Hoe betrouwbaar zijn taxaties in een onzekere vastgoedmarkt?

Taxeren in een tijd van onzekere en snel veranderende marktomstandigheden is knap lastig. Transacties vlakken af en minder transacties betekent minder actuele referenties waar taxateurs de waardes op kunnen baseren. Hoe betrouwbaar zijn taxaties dan? VJ zocht het uit.  

Stadshart Amstelveen breidt uit

Stadshart Amstelveen verwelkomt een aantal nieuwe retailers in het winkelcentrum.