HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Lennard Magis benoemd tot head of Residential Capital Markets bij JLL

Lennard Magis wordt per 1 juli benoemd tot head of Residential Capital Markets bij JLL Nederland. Magis volgt hiermee Jorn Thoomes op, die JLL na 16 jaar gaat verlaten.

(Bijna) alle Apollo Hotels worden Leonardo Hotels

In 2018 besloot de directie van Apollo Hotels om de keten te verkopen. Fattal Hotel Group zocht doorgroeimogelijkheden in de Nederlandse markt en nam Apollo Hotels over en doopt bijna alle vestigingen de komende periode om tot Leonardo Hotel. Alexander Kluit, Managing Director zegt: "De timing was op het eerste gezicht een ramp". Hoe gaat het nu? 

Engicon en NLB vestigen zich op Moezelweg in Rotterdam

Engicon Nederland B.V., onderdeel van het in België gevestigde Geldof N.V.,  vestigt zich samen met Nederlandse Leiding Bouw (NLB) B.V. aan de Moezelweg 190 in Rotterdam-Europoort.

Social Care Fund van Patrizia doet eerste investering in Amsterdam

Patrizia AG heeft een complex voor begeleid wonen en een medisch centrum in Amsterdam verworven namens het Patrizia Social Care Fund III. De transactie is de eerste investering van het fonds buiten Duitsland. 

Amac Amersfoort verhuist naar nieuwe vestiging

Apple Premium Reseller Amac verhuist dinsdag 29 juni zijn winkel in Amersfoort naar een nieuw pand. De nieuwe winkel komt verderop in de Langestraat en krijgt een aanzienlijke upgrade.

Gemeente en Ballast Nedam tekenen voor Gezondheidspark Dordrecht

In het gebied gelegen tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis en de Sportboulevard in Dordrecht wordt door Ballast Nedam Development in samenwerking met de gemeente getransformeerd naar een woongebied. Er komen ongeveer 720 duurzame appartementen en een levendige plint. 

Circa 1.300 m2 verhuurd in Zwijndrecht

Een particuliere belegger verhuurt een unit van ca. 1.134 m2 bedrijfsruimte, ca. 160 m2 kantoorruimte en 20 parkeerplaatsen gelegen aan de Voltastraat 12 te Zwijndrecht. Deze unit maakt deel uit van een Prohuis ontwikkeling.

NHG accepteert Calcasa Desktop Taxatie

Na uitgebreid naar de verschillende opties en producten te hebben gekeken, heeft NHG besloten de Calcasa Desktop Taxatie als alternatief voor een fysieke taxatie te accepteren. "Het eerste product dat door ons geaccepteerd wordt, is de Calcasa desktoptaxatie", meldt NHG op de website.

???????Na dubbele dip door corona verwacht CPB snel herstel van de economie

Het Centraal Planbureau (CPB) is positief over het herstel van de Nederlandse economie, nu de coronabesmettingen dalen en de vaccinatiegraad toeneemt. Voor dit jaar en volgend jaar wordt er een economische groei verwacht van ruim 3%. Ook de werkloosheid blijft beperkt tot 4,1%. Maar er zijn wel verschillen tussen de sectoren. 

Diaconessenhuis in Breda als hart van de nieuwe stadswijk

Op het ziekenhuisterrein Amphia in Breda zal BPD | Bouwfonds een nieuwe stadswijk met circa 270 woningen realiseren met als kloppend hart het oude Diaconessenhuis. De wijk grenst aan het stadswandelpark ‘het Zaartpark'. De invloed van het park wordt doorgetrokken in de plannen van de nieuwe stadswijk ‘Park Langendijk'.

X2O opent nieuwe winkel in Wateringen

De badkamerformule X2O heeft een huurovereenkomst getekend voor een nieuwe vestiging in Wateringen, ten zuiden van Den Haag. WBC Wateringen betreft totaal circa 21.000 m2 winkeloppervlakte met verschillende retailers.