HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Appartementengebouw ‘Op de kop van de Boezem’ verkocht

Duinweide Investeringen NV heeft appartementengebouw ‘Op de kop van de Boezem’ in Nieuw Kralingen, Rotterdam gekocht. Het complex beschikt over huurwoningen in verschillende prijsklassen en maken deel uit van de eerste fase van 400 woningen in Nieuw Kralingen. Lees hier meer over de transactie. 

Gelre ziekenhuizen toegevoegd aan portefeuille van Interparking Nederland

Interparking Nederland heeft onlangs Gelre ziekenhuizen aan de portefeuille mogen toevoegen. Per 1 februari 2022 start Interparking haar activiteiten als beheerder van de parkeervoorzieningen in Apeldoorn en Zutphen.

Bedrijventerrein De Laarberg in Groenlo wordt 10 hectare groter

Het college van B&W in Oost Gelre heeft het voorstel om bedrijventerrein De Laarberg met 10 hectare uit te breiden goedgekeurd. Op 22 februari zal de gemeenteraad een besluit nemen. 

NVM: 'Opnamevolume kantoren- en bedrijfsruimtemarkt met een kwart gestegen in Q4'

De Nederlandse markt voor commercieel vastgoed sloot 2021 af met een sterk vierde kwartaal. In zowel de kantorenmarkt als de bedrijfsruimtemarkt steeg het opnamevolume -het aantal m² dat in gebruik wordt genomen- met 25% ten opzichte van het derde kwartaal. Lees verder de overige cijfers van NVM Business.

'Duurhuurders' kunnen met deze pilot toch aan een hypotheek komen

Vijf hypotheekaanbieders starten een gezamenlijke pilot 'Duurhuur'. Huurders die een hoge huur betalen komen vaak niet in aanmerking voor een hypotheek. De marktpartijen willen het op deze manier mogelijk maken dat 'duurhuurders' toch in aanmerking komen.

Beveland Wonen neemt wooncomplex Nassauhof in Goes over

Per 1 januari 2022 is woningcorporatie Beveland Wonen eigenaar van appartementencomplex Nassauhof in Goes. Beveland Wonen nam het complex over van woningcorporatie Habion.

TK Maxx sluit huurovereenkomst voor 2000 m2 in winkelcentrum Klanderij-Twentec

TK Maxx heeft een meerjarige huurovereenkomst voor 2000 m2 winkelruimte in winkelcentrum Klanderij-Twentec in Enschede gesloten.

Dit zijn de belangrijkste veranderingen op hypotheekgebied op een rijtje

Ontwikkelingen op de woningmarkt hebben invloed op de hypotheekproducten die worden aangeboden en gevraagd. De voorkeur voor bepaalde hypotheekvoorwaarden verandert in de tijd en geldverstrekkers spelen daar op in. De Hypotheekshop brengt daarom elk jaar de belangrijkste veranderingen op hypotheekgebied op een rijtje.

Overeenkomsten brengen mixed-use ontwikkeling Schiedam weer stap dichterbij

Op het terrein van de voormalige Schiedamse glasfabriek hebben Blauwhoed, Dudok Real Estate en de gemeente Schiedam de anterieure- en koopovereenkomst getekend. De eerste voor de ontwikkeling van De Glasfabriek en de koop overeenkomst voor het naastgelegen terrein, dat de komende jaren getransformeerd wordt tot een woon-, werk- en verblijfsgebied

Nieuwe bedrijfshal moet de eyecatcher worden van industrieterrein Genemuiden

In opdracht van VEBE is Pleijsier Bouw begonnen met de bouwvoorbereidingen voor een nieuwe bedrijfshal met kantoren, die de nieuwe 'eyecatcher' van industrieterrein Zevenhond Zuid in Genemuiden moet worden. 

VORM wint tender voor twee woontorens in Almere

VORM, LOLA Landscape Architects en Groosman Architecten hebben het winnende ontwerp ingediend voor de ontwikkeling van twee woontorens, met de naam MARK, in het Cascadepark in Almere.