HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Blackstone betaalt door fiscale truc geen belasting in Nederland

Blackstone heeft een fiscale structuur opgetuigd waardoor het geen belasting betaalt in Nederland. De onderneming maakt op papier geen winst. De winst gaat via een fiscale constructie naar de Kaaimaneilanden en Jersey. Dit blijkt uit onderzoek van de Volkskrant.

Pensioenfonds Rail & OV verwerft 105 woningen aan de Wagenweg in Purmerend

Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer heeft 20 september de grond geleverd gekregen voor de turnkey verwerving van 105 middenhuur appartementen aan de Wagenweg in Purmerend. Het project is een ontwikkeling van Bot Bouw.

Hagemans groeit verder met Axeco Participaties

Twee jaar na haar negentigjarig jubileum zet vastgoedonderhoudsbedrijf Hagemans een belangrijke stap naar de toekomst. Het familiebedrijf trekt Axeco Participaties aan als partner: een investeringsmaatschappij met ook belangen in de onderhoudsbedrijven Heko (regio Zuid-Holland) en ToekomstGroep (regio Noord-Holland).

Ontwikkelingen nieuwe gebieden op Nieuwbouwdag Schiedam

In deze tijden van woningnood kijkt iedereen vooral naar woningen die zo snel mogelijk gebouwd worden in de stad. Op zaterdag 9 oktober kan iedereen tijdens de Nieuwbouwdag Schiedam 2021 kennismaken met gebieden waar de gemeente Schiedam nu al over nadenkt.

Spring Real Estate versterkt team met nieuwe partner

Spring Real Estate benoemt Martijn Bosschers als partner van het Logistieke en Industriële team. Hij zal leidinggeven aan het team en samenwerken met de lokale vestigingen van Spring Real Estate in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.  

Certitudo Capital sluit langjarige huurovereenkomst met Dr. Oetker in Amersfoort

Certitudo Capital heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dr. Oetker Nederland BV. Het Nederlandse hoofdkantoor zal per 1 januari 2022 gevestigd zijn aan de Computerweg 2-6 te Amersfoort.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance verkoopt woningportefeuille aan Grouwels Vastgoed voor €37,7 miljoen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens BPL Pensioen een woningportefeuille verkocht met in totaal 162 eengezinswoningen waarvan 36 twee-onder-1 kapwoningen verspreid over 19 locaties in Nederland.

Nationale Nederlanden wint beste hybride werkplek van Nederland

Nationale-Nederlanden wint de JLL Winning Workplace Award 2021. Een unaniem oordeel van de jury tezamen met publieksstemmen heeft bepaald dat de financiële dienstverlener het beste hybride werkconcept heeft. 

Top vacature: Programmanager Vastgoed bij NVM

De afdeling Beleid & Kwaliteit van de NVM is op zoek naar een Programmamanager Vastgoed. In deze rol richt je je op het vakgebied taxeren. Meer weten over deze vacature en wat er van je verwacht wordt? Lees snel verder.

Deadline Evergrande verstreken, obligatiehouders wachten nog op rentebetaling

De deadline is verstreken: vastgoedgigant Evergrande heeft afgelopen donderdag hun obligatiehouders nog niet afbetaald. Komt er dan toch een faillissement aan? Lees verder wat dit betekent.

MN investeert namens PMT in de Merwedekanaalzone Utrecht

Vermogensbeheerder MN en Oké Vastgoedgroep B.V. hebben een koopovereenkomst getekend voor het project Concorde in Utrecht, waarbij PMT het ontwikkelproject overneemt van de vastgoedgroep.