HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Slokker Vastgoed bouwt 90 betaalbare circulaire houten woningen in Muiden

Dinsdag 5 juli heeft wethouder Alexander Luijten samen met Arjan de Vries van Slokker Vastgoed de koop- en realisatieovereenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van negentig woningen op het Brediusterrein in Muiden.

APF International trekt drie nieuwe huurders aan

APF International heeft namens haar opdrachtgever Aspen Real Estate Investments drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten met Syfers, Fortezza en SMT.

Retail Estates koopt meerderheidsbelang retailpark Tref Center in Venlo

Retail Estates heeft op 4 juli 2022 overeenstemming bereikt over de investering van €35,71 miljoen in de aankoop van een belang van 90% in het retailpark Tref Center in Venlo. Dit gebeurde in samenwerking met de Nederlandse vastgoedinvesteerder Westpoort Vastgoed die zelf gelijktijdig een belang van 10% verwierf.

Kernenergie en aardgas krijgen 'duurzaam' label

Kernenergie en aardgas krijgen van de EU een groen label. Hiermee worden beide energiebronnen officieel als ‘duurzaam’ bestempeld. Hiermee kunnen bedrijven makkelijker investeringen aantrekken.

Fysio Broekhuizen verhuist in Harmelen

In verband met de uitbreiding van haar activiteiten verhuist Fysio Broekhuizen van Productieweg 8 naar Productieweg 2 in Harmelen.

Leegstandsbeheer, maar dan innovatief

SmartGuard+ lanceert de nieuwe manier van leegstandsbeheer, digitaal maar niet helemaal; mens en techniek gecombineerd is de toekomst. Dit is een bijdrage van Shirley van der Biezen, accountmanager bij SmartGuard+.

Solid Finance financiert transformatie van lelijk eendje tot prachtige zwaan

Voor de transformatie van een leegstaand en verouderd gebouw is lef nodig. Wat begint als een ‘lelijk eendje’, moet zich nog ontwikkelen in schoonheid. Het is de kunst om de potentie te zien om iets prachtigs te kunnen realiseren. Jan Meijer en Gerard Kappert van Solid Finance weten als geen ander welke projecten kansen bieden.

Wat vastgoedprofessionals moeten weten over de Sustainable Finance Disclosure Regulation

Op 10 maart 2021 is de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) in de Europese Unie van kracht gegaan. Welke artikelen het meest belangrijk zijn voor vastgoedbeleggers en wat dit in de praktijk betekent, leest u hier.

WoningBouwersNL: 'Urgentie wooncrisis ontbreekt bij gemeenten'

Woningbouwers en -ontwikkelaars verenigd in WoningBouwersNL zien bij gemeenten weinig urgentie bij het oplossen van de wooncrisis. Wethouders spreken bevlogen woorden en in coalitieakkoorden krijgen extra woningen de hoogste prioriteit, maar binnen de ambtelijke organisaties lijkt de crisis niet erg te leven.

Leidschendam krijgt 90 nieuwe huurappartementen

Woningcorporaties WoonInvest en Vidomes en bouwer Boele & van Eesteren gaan 90 huurappartementen bouwen aan de Nieuwstraat en Venestraat in Leidschendam. Op dinsdag 5 juli werd tijdens een inloopbijeenkomst in Het Tolhuis het ontwerpplan ‘De Bres’ gepresenteerd aan omwonenden, belanghebbenden en (oud-)huurders.

Wat kunt u morgen verwachten op de Dag van de Vastgoedfinanciering?

Aanstaande donderdag 7 juli vindt de achtste editie van de Dag van de Vastgoedfinanciering plaats. Met 30 sessies, ruim 40 standhouders, 34 expertmeetings en meer dan 600 voorinschrijvingen is dit het grootste VJ evenement van het jaar. Wat kunt u verwachten?