HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

OPROEP AAN GEMEENTEN: Gemeenten kosteloos standhouder op online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof (#REF)

De online vastgoedbeurs Real Estate Futureproof, ook wel bekend onder de hashtag #REF, groeit flink door. Inmiddels hebben al 39 standhouders zich aangemeld voor het virtuele evenement dat plaatsvindt van 30 juni tot 2 juli 2020. 

'Als gedelegeerd ontwikkelmanager ben je primair ook verbinder'

Bouwmanagement en -adviesbureau BOAG staat bekend om zijn verbindende factor. Bruggen slaan tussen verschillende partijen en samen tot het beste resultaat komen, daar draait het bij BOAG om. Directeur Johan de Vries vertelt er meer over. 

Tapis Teknik opent nieuw Europees hoofdkantoor in Uithoorn

Het productiebedrijf Tapis Teknik huurt per 1 mei bedrijfsruimte en kantoorruimte aan de Amsteldijk-Noord in Uithoorn. De Nederlandse tak van het Maleisische bedrijf huurt in totaal 815 vierkante meter. 

Hoe leiden digitalisering en integratie van klantcontact tot betere service?

Organisaties staan voor steeds grotere uitdagingen. Hoe maak je gebruik van digitalisering, en lever je klanten een steeds persoonlijkere dienstverlening? Hoe houd je klantcontacten optimaal, terwijl het aantal kanalen en systemen toenemen?

Opslagketen Allsafe breidt uit met vestiging in Nieuwegein

Allsafe Mini Opslag opent in Nieuwegein zijn 34e vestiging, het is tevens de vierde locatie in de provincie Utrecht. Het snel groeiende mini-opslagbedrijf springt hiermee in op de groeiende vraag naar ruimte buitenshuis vanuit consumenten maar ook de zakelijke markt. 

Duurzaam vastgoed in 2020? Deze subsidies leveren geld op!

Diverse overheidssubsidies maken duurzaam vastgoed een interessante investering. Bekijk hier het overzicht en de bijbehorende financiële of fiscale voordelen. Maar men moet er in sommige gevallen wel snel bij zijn. Lees hier waarom. 

Oplevering van 64 sociale huurwoningen in Den Haag

Alle 64 sociale huurappartementen aan het Westhovenplein in Den Haag zijn onlangs opgeleverd. De symbolische sleuteloverhandiging werd gedaan door wethouder Wonen Martijn Balster en directeur-bestuurder van woningcorporatie Arcade, René Lemson.

Buitenlucht in plaats van gas voor 721 studentenwoningen in Amsterdam

Studentenhuisvester DUWO en woningcorporatie Rochdale zijn volop bezig om een complex met 721 studentenwoningen in het Amsterdamse Science Park af te sluiten van het aardgas. Behalve via de WKO van twee naastgelegen panden, gebeurt dat door met buitenlucht warm water te verwarmen. Hoe werkt deze techniek?

Eerste spade in de grond voor sociale huurcomplex in Amersfoort

Aan de Puntenburgerlaan 91 in Amersfoort stond voor kort nog een kantoorpand, maar over een jaar staat er een modern woongebouw met 53 appartementen. Het is ontworpen door architectenbureau AC&P en wordt gebouwd voor Portaal door Trebbe.

Heimstaden benoemt Marcel Albers tot regiomanager Gelderland

Marcel Albers zal de nieuwe regiomanager van Heimstaden zijn in de provincie Gelderland. 'Zijn' regiokantoor in Arnhem opent officieel op 1 juli de deuren. Albers en Heimstaden waren geen onbekenden voor elkaar. Bij zijn vorige werkgever was hij ook al voor de verhuurder actief.

Tijdelijke huisvesting in voormalig GGZ-complex krijgt groen licht

Woonforte kocht begin dit jaar een complex van GGZ Rivierduinen aan de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Vooruitlopend op de sloop-nieuwbouw gaat Woonforte hier tijdelijk woonruimte bieden aan spoedzoekers en jongeren. Het college van burgemeester en wethouders heeft akkoord gegeven op de tijdelijke verhuur.