HomeBeleggingspanden
Plaats:
Regio:
Soort aanbod:
BAR:
Type investeringsproject:
Budget:

Beleggingspand verkopen

Bent u de eigenaar van één of meerdere beleggingspanden en wilt u deze graag verkopen? Estade biedt gratis plaatsing van al uw beleggingspanden op één van de grootste platforms voor investeringsprojecten.

Waarom verkopen via Estade?

 • Gratis plaatsing van uw aanbod;
 • Enorm groot maar vooral een goed netwerk;
 • Landelijk bereik en gerichte mailing naar onze geregistreerde vastgoedbeleggers;
 • Realiseert jaarlijks veel beleggingstransacties;
 • Courtage is 1,5% (excl. btw) voor beleggingspanden en alleen bij verkoop;
 • Courtage voor investeringsprojecten is maatwerk, dit doen wij vaak als partner in business.

Via het platform van Estade wordt beleggingsvastgoed in verschillende types aangeboden zoals: beleggingspanden, hotels, kavels en percelen, vele eindbeleggingen, vastgoedontwikkelingen zoals transformatieprojecten van kantoor naar wonen. Ook zoeken wij voor meerdere objecten huurders/exploitanten.

Gratis aanbod plaatsen

Wilt u een of meerdere beleggingspanden verkopen? Plaats uw aanbod dan gratis op Estade. Dit geeft u landelijk bereik onder een gr. U kunt uw aanbod ook off-market aanbieden.

Probeer het uit

Voor makelaars

Ook als makelaar kunt u uw aanbod gratis plaatsen. U ontvangt een inlog voor het platform en kunt zelf objecten plaatsen (met naam en contactgegevens). Daarnaast kunt u ook uw eigen bedrijf online promoten op onze partner pagina.

Meer informatie

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw beleggingspand waard is in de huidige markt? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal een waardebepaling voor u worden uitgewerkt.

Direct aanvragen

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Neem dan gerust eens contact met ons op. Bij Estade helpen we u graag bij het aankopen, verkopen, verhuren of beheren van uw beleggingspanden.

Kom in contact

Beleggingspand kopen

Bent u op zoek naar een beleggingspand? Bij Estade helpen we u graag bij het vinden en financieren van een pand dat past bij al uw wensen. Een deel van de beleggingspanden op ons platform is openbaar beschikbaar, maar een groot deel van ons aanbod wordt off-market aangeboden. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het meest exclusieve nieuwe aanbod? Maak dan eerst een gratis account aan. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd heeft u ook toegang tot ons off-market vastgoed. Heeft u interesse in een beleggingspand? Kom in contact! Dan helpen we u graag verder.

Beleggingspand aankopen via Estade?

 • Professionele aankoopbegeleiding;
 • Het financieren van uw beleggingspand;
 • Kennis en kunde op het gebied van beleggingspanden, wij zijn juridisch onderlegt;
 • Kennis en kunde voor het aanvragen van een bestemmingswijzing;
 • Advies op het gebied van energie tot aan het afsluiten van uw energiecontract voor verhuurd vastgoed;
 • Professioneel beheer (technisch en financieel);

Off-market aanbod

Wilt u graag toegang tot al onze off-market beleggingspanden? Maak dan nu een gratis account aan en ontvang toegang tot ons landelijke aanbod.

Toegang aanvragen

Financiering nodig?

Behoefte aan financieel advies of financiering? Ook dat is bij ons mogelijk tegen een gunstige renten en goede voorwaarden.

Meer informatie

Interesse in ons aanbod?

Heeft u interesse in het huren of kopen van één van de panden op ons platform? Kom in contact en informeer naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Op de hoogte van het nieuwste aanbod?

Estade is één van de grootste platformen in Nederland voor beleggingspanden. Voornamelijk als het gaat om off-market vastgoed. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het aanbod?

Maak een account