HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Zwolle tekent voor komst 68 nieuwe appartementen in C&A-pand

De gemeente Zwolle en de eigenaar van het C&A-pand, vertegenwoordigd door Fernhout Vastgoed, tekenen op 14 juni een anterieure overeenkomst over de uitbreiding en invulling van het pand. Er worden in totaal 68 huurappartementen gebouwd. 

Deniz Arslan versterkt Retail Agency team Cushman & Wakefield

Deniz Arslan is per 1 juni 2023 als lead shopping centres and redevelopment in dienst getreden bij het Retail Agency-team van vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

DHG versterkt property manager team

Wesley van der Ziel is per 1 juni bij DHG in dienst getreden als technical property manager. Van der Ziel gaat een deel van de bestaande vastgoedportefeuille beheren.

CMS benoemt Erik Vorst tot managing partner

Erik Vorst is per 1 augustus managing partner bij CMS Nederland. Hij volgt Willem Hoorneman op die na 34 jaar afscheid neemt.

Vastgoedafdeling Turner & Townsend breidt uit

Adviesbureau Turner & Townsend heeft het vastgoedteam uitgebreid met Debbie van Noort, Milena Sopic en Alice O'Gara. 

Parnassia Groep huurt 1.100 m2 kantoorruimte in Oud-Beijerland

Vastgoed Beheer PG heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 1.100 m2 kantoorruimte en parkeerplaatsen aan de Beetsstraat 5 in Oud-Beijerland. Het pand dient als kantoorruimte en ontvangstruimte voor bezoekers, cliënten en medewerkers van Parnassia Groep. In de komende maanden wordt het gebouw verduurzaamd en aangepast aan de toekomstige behoeften, zodat Parnassia eind dit jaar zijn intrek kan nemen.

Revalidatiecentrum huurt 1000 m2 in Amsterdam Zuidoost

Asset Manager DutchRE heeft namens Trinity Vastgoed een huurovereenkomst getekend met revalidatiecentrum Trainm Clinics voor ongeveer 1.000 m2 kantoor- en revalidatieruimte op de Paasheuvelweg 9 in Amsterdam Zuidoost.

Huurovereenkomst Deutsche Hospitality met Necron Group en Bouwaccent voor nieuw hotel

Deutsche Hospitality heeft een huurovereenkomst gesloten met de joint venture van Necron Group en Bouwaccent Vastgoedontwikkeling voor een nieuw te bouwen IntercityHotel in Rotterdam-Schiedam. Het hotel krijgt de naam Hotel De Veste.

Gemeente wil dat winkelaanbod weer aansluit bij de behoeften van de Amsterdammers

Gemeente Amsterdam wil het centrum van de stad weer aantrekkelijk maken en daarbij wil het de Amsterdammer voorop te stellen. Dit doen zij in samenspraak met vastgoedeigenaren en ondernemers, hiervoor hebben zij reeds enkele initatieven genomen. 

Vastgoedman Frank V. aangehouden om mogelijke fraude met dividendbelasting

Frank V. is door de Fiod aangehouden op verdenking van fraude met dividendbelasting. V. is gelieerd aan vastgoedbedrijf All-In Real Estate.

Vastgoedeigenaren lozen twee Hilton-hotels vanwege slechte markt in San Francisco

De vastgoedeigenaren van twee Hilton-hotels geven de lening van 725 miljoen dollar terug aan de bank. De barre marktomstandigheden in San Francisco en de aanstaande herfinanciering zijn de belangrijkste redenen om de hotels van in totaal zo'n 3.000 kamers af te stoten.