HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Nieuw webinar: Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging - wat betekent dit voor u?

Het kabinet houdt vol dat de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging per 1 juli 2022 van kracht wordt. Wilt u weten wat dit voor u in de praktijk betekent? Volg dan op 16 februari dit gratis webinar, verzorgd door Poelmann van den Broek advocaten.

Asset Management Team DHG krijgt versterking

Per 1 januari heeft Sven Poiesz (31) het commerciële team van DHG versterkt als Analist Asset Management. Sven zal het Asset Management team gaan adviseren en ondersteunen bij de aankoop, verkoop en verhuur van de vastgoed portefeuille.

Almere krijgt houten appartementengebouw met 103 woningen

De Alliantie en TBI-ondernemingen Koopmans Bouwgroep en Synchroon gaan samen een houten appartementengebouw met 103 woningen in Almere. Op woensdag 12 januari is de overeenkomst voor de nieuwbouwproject Xylino getekend.

Winkelcentrum 'De Stede' in Den Haag krijgt 82 nieuwbouw appartementen

Op 13 januari 2022 tekenden Urban Interest en Louis Camps, algemeen directeur Cluster Wonen van Janssen de Jong Groep, de aannemingsovereenkomst voor de nieuwbouw van 82 appartementen “De Stede” in Den Haag. In april start Van Zanten Bouw met de realisatie.

Dit is de winnaar van de NEPROM-prijs 2021

De NEPROM-prijs is op 19 januari uitgereikt. De jury kon kiezen uit vijf finalisten: Kerckebosch (Zeist), Strijp-R (Eindhoven), Little C (Rotterdam), De Hallen (Amsterdam) en Grote markt Oostzijde (Groningen). Welke is als winnaar uitgekomen? Lees snel verder...

BAM en De Bouwcampus tekenen meerjarig partnercontract

BAM en De Bouwcampus zijn een meerjarige partnerovereenkomst aangegaan. Hiermee intensiveren zij hun al langer bestaande samenwerking om tot verdere innovatie, opschaling en versnelling in de bouwsector te komen.

Voormalig partycentrum Sassenheim wordt ontwikkeld tot woningen

Het voormalige party-/bowlingcentrum De Oude Tol in Sassenheim is door Thunnissen verworven om te herontwikkelen tot woningbouw. De binnenstedelijke herontwikkelingslocatie aan de Hoofdstraat 147 is gelegen op zeer korte afstand van het centrum van Sassenheim, gemeente Teylingen.

Hoe kunnen woningcorporaties de parkeerportefeuille efficiënter inrichten?

Woningcorporaties worstelen met parkeergarages bij wooncomplexen. De organisaties zijn niet op het beheer ingericht en parkeerplekken staan vaak leeg. Zo ook woningcorporatie Rochdale, eigenaar van een portefeuille met 36.000 woningen in de sociale en vrije sector, 800 bedrijfsruimten en 2100 parkeerplaatsen. Maurice Kokhuis, Manager Vastgoedregie bij Woningstichting Rochdale, vertelt over de uitdagingen waar zij tegenaan liepen en de oplossingen.

Beaufort professionaliseert om verdere groeit te faciliteren

Met de verhuizing naar de 12de verdieping van Le Mirage Offices in Utrecht zet Beaufort de volgende stap in hun groeiambitie.

Ruimte voor 325 woningen op oud veilingsterrein in Tiel

Het Schetsontwerp Stedenbouwkundig Plan voor het veilingsterrein in Tiel is door de gemeente van B&W vastgesteld. Er komt ruimte voor ongeveer 325 woningen en de historische villa en het fabriekspand zullen overeind blijven. De gemeenteraad zal op 23 februari een beslissing nemen over de definitieve investeringen.

Ruimte voor 325 woningen op oud veilingterrein in Tiel

Het schetsontwerp Stedenbouwkundig Plan voor het veilingterrein in Tiel is door de gemeente van B&W vastgesteld. Er komt ruimte voor ongeveer 325 woningen en de historische villa en het fabriekspand zullen overeind blijven. De gemeenteraad zal op 23 februari een beslissing nemen over de definitieve investeringen.