HomeBouwadvies

Bouwadvies

Estade geeft advies in iedere fase van uw (nieuw)bouwproject. Van de ontwikkeling en de uitvoering tot aan de oplevering bieden we begeleiding en hulp op maat. Dat doen we voor zowel bedrijven als voor particulieren. 

Hoe kunnen we u helpen?
Hebt u een vraag over een offerte? Zoekt u advies als het gaat om reken- en papierwerk, vergunningen of verklaringen? Of zoekt u iemand die een bouwkundige inspectie voor u uitvoert? Voor dat soort zaken bent u bij Estade aan het juiste adres. We splitsen onze dienstverlening op in drie fasen, die onderdeel uitmaken van ieder bouwproces: de ontwikkeling, de uitvoering en de oplevering. Een gedeelte van onze dienstverlening komt u zelfs in meerdere fasen van pas.

Ontwikkeling
Tijdens de ontwikkel- of ontwerpfase heeft u te maken met financiële, technische en juridische vraagstukken. U wilt de risico’s vaststellen en de kansen benutten. Het kostenplaatje en de praktische uitvoerbaarheid ontmoeten elkaar vaak ergens in het midden. Bent u op zoek naar onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op.