HomeAanbod
Land:
Regio:
Soort aanbod:
Soort prijs:
Budget:

Buitenlands vastgoed

Wilt u investeren in buitenlands vastgoed? Wanneer u op zoek bent naar een woning, beleggingspand of investering in het buitenland dan bent u bij Estade aan het juiste adres. Estade heeft een ruim aanbod aan buitenlands vastgoed en is daarmee een van de grootste Nederlandse platformen voor investeren in het buitenland. Landen waar we veel buitenlands vastgoed aanbieden zijn:

  • Belgie
  • Portugal
  • Spanje
  • Thailand
  • Turkije

Vastgoed in het buitenland kopen?

Van hotels tot appartementen of villa's, op ons platform bieden we veel verschillende soorten vastgoed aan. Of u nou een woning voor uzelf wilt kopen of wilt beleggen in buitenlands vastgoed, wij helpen u graag verder. Onze vastgoed en financieringsspecialisten kunnen u goed helpen om de perfecte woning of het perfecte beleggingspand te vinden, de financiering rond te krijgen en leggen u graag uit wat de fiscale voor- en nadelen zijn.

Off-market vastgoed in het buitenland
Een deel van ons aanbod in het buitenland is off-market aanbod. Dat wil zeggen dat u een account dient aan te maken op onze website voordat u toegang krijgt tot dit aanbod.

Vastgoed in het buitenland verkopen?

Heeft u vastgoed in het buitenland wat u juist wilt verkopen of verhuren? U kunt uw woning, bedrijfspand of hotel gemakkelijk en gratis online aanbieden via ons platform.