HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Nieuwe Rotterdamse woontoren Stack onherroepelijk

Met het onherroepelijk worden van de omgevingsvergunning staan alle lichten op groen om de nieuwe Rotterdamse woontoren Stack aan de kop van de Müllerpier te gaan realiseren. Met de verkoop en realisatie van de laatste twee woonblokken, Stack en Dok & Kaai, is de Müllerpier straks voltooid. Lees meer over dit project en de betrokken partijen.

Cushman & Wakefield benoemt Bram Petit tot COO

Met ingang van 1 februari 2022 wordt Bram Petit (40) Chief Operations Officer (COO) van Cushman & Wakefield in Nederland. 

Blijvende veranderingen in de Europese logistieke sector

Huurders van opslagruimte zien het verkorten van hun supply chains om risico's terug te dringen als een duidelijke prioriteit. Dit is een trend die de vraag naar logistieke ruimte in Europa de komende drie jaar waarschijnlijk zal bepalen, aldus Savills en Tritax EuroBox plc.

Let op: de waardering voor de WOZ gaat dit jaar op de schop

In een driedelige serie over de WOZ-waarde worden de wijzingen binnen deze regeling uitgelegd en toegelicht. Zo is er met ingang van 1 januari 2022 door de Waarderingskamer een belangrijke wijziging doorgevoer in de zogenaamde modelmatige waardebepaling. Lees in dit tweede deel van de serie wat dit voor u kan betekenen. 

Patron verwerft kantoor Rotterdam in samenwerking met Rubens Capital Partners

Patron Capital heeft in een joint venture met Rubens Capital Partners het kantoorgedeelte van het gebouw De Westerlaantoren in Rotterdam verworven.

Barings verwerft zeven last mile logistieke panden voor €33,6 miljoen

Barings heeft de aankoop afgerond van een kernportefeuille van zeven last mile logistieke panden in Nederland. De verkoper is een van de gespecialiseerde logistieke en last mile vastgoedontwikkelaars binnen Nederland.

Barings verwerft zeven last mile panden voor €33,6 miljoen

Barings heeft de aankoop afgerond van een kernportefeuille van zeven last mile logistieke panden in Nederland. De verkoper is een van de gespecialiseerde logistieke en last mile vastgoedontwikkelaars binnen Nederland.

NSI blijft fantastisch presteren

NSI is vanochtend met haar cijfers naar buiten gekomen. De cijfers overtreffen de eigen winstverwachting.

Heijmans bouwt 203 sociale huurwoningen op Oostenburg in Amsterdam

Heijmans is in opdracht van woningcorporatie Stadgenoot gestart met de realisatie van 203 sociale huurwoningen op eiland Oostenburg, de nieuwe stadswijk die in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam verrijst.

L+R Hotels en PGGM willen voor €1 miljard hotels kopen

Pensioenbelegger PGGM en L+R Hotels, een grote private belegger en manager van hotels, gaan gezamenlijk investeren in een hotel venture van LRO Hospitality. 

Transactievolume studentenhuisvesting naar recordhoogte in 2021

In 2021 werd voor circa €430 miljoen geïnvesteerd in studentenwoningen. Dit is een groei van 35% ten opzichte van het transactievolume in 2020. Uit onderzoek van Capital Value blijkt dat ongeveer 90% in nieuwbouw werd geïnvesteerd. Ondanks deze groei is de verwachting dat het volume in dit segment de komende jaren stabiel zal blijven.