HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Ceo Blokker: 'We willen straks meer winkels openen'

Blokker wil nieuwe winkels openen en verwacht de komende jaren winst te behalen nu de herfinanciering van de huishoudketen bijna rond is. Eigenaar Mirage Group meldde vorige week dat de verkoop van Blokker voorlopig niet doorgaat.

Hotelgroep The July neemt voormalige Holiday-Inn in Amsterdam-Zuid over

Hotelgroep The July heeft de voormalige Holiday Inn in Amsterdam-Zuid overgenomen. De transformatie van het bestaande gebouw wordt de zevende locatie van The July.

’Winkelketen Bristol overweegt vertrek uit Nederland’

Schoenen- en kledingketen Bristol, met in Nederland tachtig vestigingen, overweegt zich terug te trekken uit Nederland. Dat schrijft De Telegraaf op basis van eigen bronnen.

United Legendz tekent voor 4.500 m2 in Lighthouse bij Amsterdam Sloterdijk

United Legendz heeft een huurovereenkomst getekend voor ruim 4.500 m2 in het nieuwe kantoorgebouw Lighthouse. Het gebouw bevindt zich in de gebiedsontwikkeling ‘District West’ in Amsterdam Sloterdijk, op loopafstand van het station. 

Van Stapele Koekmakerij huurt winkelruimte aan de Rokin in Amsterdam

Verhuurder Columbia Threadneedle heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten met nieuwe huurder Van Stapele Koekmakerij voor de huur van ca. 300 m2 aan winkel- en kantoorruimte gelegen aan Rokin 17 in Amsterdam.

Den Haag gaat collectieve woonvormen stimuleren

Gemeente Den Haag gaat nieuwe innovatieve woonconcepten stimuleren. Hierbij ligt de focus op het vinden van geschikte locaties en vastgoedobjecten voor wooncoöperaties, CPO's en andere collectieve woonvormen binnen het betaalbare segment.

Joost van Gestel: ‘Ik deel graag mijn ervaringen om de huurmarkt te verbeteren’ (+video)

Joost van Gestel, eigenaar van zo’n 3.000 woningen in het sociale segment, maakt zich grote zorgen over de huurmarkt waar hij te maken heeft met veel rechtsonzekerheid. ‘Ik deel graag mijn ervaringen uit de praktijk in de hoop de situatie te verbeteren.’ 

Wat is de procedure voor de transformatie van een monument?

Om een monument in stand te houden is het soms nodig dat er een goede exploitatie van het monument kan plaatsvinden. Ondanks de monumentstatus. Het bevoegd gezag is niet scheutig met het toevoegen van een functie of (gedeeltelijke) wijziging van een (oude niet courante) bestemming. De rechtspraak biedt echter een opening, schrijft advocaat Mark van Weeren van Blenheim Advocaten. Om een rendabele exploitatie van een monument mogelijk te maken moet ook gekeken worden naar een mogelijk extra functie van het monument die voor de monumenteigenaar inkomsten oplevert.

Topvacature: BSCO zoekt investeringsmakelaar

Business Support Corporation in Oostvoorne is op zoek naar een fulltime investeringsmakelaar/relatiebeheerder met een neus voor de wensen en behoeften van ondernemers.

Dustin huurt extra bedrijfsruimte op Bijsterhuizen in Wijchen

Dustin heeft een langjarig huurcontract getekend voor een uitbreiding van 2.700 m2 bedrijfsruimte op Bijsterhuizen 2401-2405 in Wijchen. In totaal huurt het bedrijf nu zo'n 15.000 bedrijfsruimte en 800 m2 kantoorruimte op deze locatie.

Twee bedrijven huren ruim 1.000 m2 op Bedrijvencentrum Amsterdam

Twee bedrijven hebben een huurovereenkomst getekend voor in totaal 1.015 m2 op Bedrijvencentrum Amsterdam aan de Archangelkade in de Houthavens van Amsterdam.