HomeInvesteringsprojecten
Plaats:
Regio:
Soort aanbod:
BAR:
Type investeringsproject:
Budget:

Het platform voor investeringsprojecten
Wilt u beleggen in vastgoed en bent u op zoek naar beleggingspanden? Estade is het platform voor het aankopen, verkopen, verhuren of financieren van (off-market) beleggingspanden / commercieel vastgoed. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in vastgoed en financiering en kunnen al uw vragen voor u beantwoorden.

Ruim aanbod aan beleggingspanden
Op onze website staat een ruim aanbod aan investeringsprojecten, van beleggingspanden in Nederland tot in het Buitenland en van appartementen tot volledige hotels. Hoe groot of klein u ook wilt investeren, wij helpen u graag bij het aanbieden of opkopen van beleggingspanden.

Gratis uw investeringsprojecten plaatsen?
Wilt u graag uw pand aanbieden via ons platform en investeerders door heel Nederland bereiken? Dat kan! Het aanbieden van uw pand via ons platform is gemakkelijk, snel en gratis.

Aanbod plaatsen voor eigenaars Aanbod plaatsen voor makelaars

Toegang tot ons off-market aanbod?
Op onze website staan investeringsprojecten waarvan het grootste deel off-market wordt aangeboden. U kunt toegang krijgen tot ons exclusieve aanbod door u te registreren op ons platform. Wanneer uw aanvraag wordt goedgekeurd dan heeft u volledige toegang tot ons off-market aanbod. Voor sommige projecten is ook het tekenen van een Non-Disclosure Agreement (NDA) vereist. Wilt u toegang tot onze off-market projecten? Vul dan het registratieformulier in!