HomeBeleggingspanden diensten

Beleggingspanden diensten

Matchmaking

Verbouwen

Heeft u een beleggingspand gekocht? En wilt u uw pand laten verbouwen? Dan komt daar veel bij kijken. Wij helpen u zoeken naar de juiste persoon. Wij hebben verschillende samenwerkingspartners die daar gespecialiseerd in zijn.

Aankopen

Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar beter kennen. Welke wensen heeft u, welk beleggingspand heeft u op het oog en alle overige zaken die van importantie zijn voor het traject. 

Energie

Op de datum van overdracht van uw beleggingspand dient u energie af te sluiten met betrekking tot gas, elektra en water. U heeft ook de mogelijkheid om daarbij een internet abonnement af te sluiten.

Gratis waardebepaling

Heeft u voornemens om uw beleggingspand te verkopen? Spannend, een stap waar veel bij komt kijken. Estade zult u begeleiden in dit proces.

LED verlichting

Twijfelt u al langer over de overstap naar LED verlichting, maar hebben de kosten u daarvan tot op heden weerhouden? Wij bieden uw beleggingspand de mogelijkheid kosteloos te via LED verlichting te verduurzamen.

Taxatie

Een taxatie is een schatting van de verkoopwaarde van een beleggingspand door een deskundige. Er zijn verschillende doelen waarvoor een taxatierapport van een onroerende zaak opgesteld zou moeten worden.

Verhuren

Wij willen u van dienst zijn bij het huren of verhuren van één of meerdere panden. Wij verzorgen zowel tijdelijke verhuur van beleggingspanden als verhuur van beleggingspanden voor onbepaalde tijd.

Verkopen

Heeft u het plan om uw beleggingspand te verkopen? En kunt u wel wat advies en begeleiding hierbij gebruiken? Wij van Estade hebben de ervaring en de passie om uw beleggingspand snel en op een fijne wijze voor u te verkopen!