HomeDiensten

Diensten

Estade is hét platform voor beleggingspanden. In 2020 begonnen en nu al één van de partijen met het grootste (en beste) aanbod aan panden door heel Nederland. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen! Wij helpen u graag verder!

Toegang tot ons beleggingspanden aanbod?
Wilt u graag investeren in vastgoed en wilt u als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod en u geen enkele beleggingsmogelijkheid missen, meld u dan aan als investeerder! Wij komen graag met u in contact en geven u graag toegang tot ons volledige aanbod, ook tot ons exclusieve off-market vastgoedaanbod.

Wilt u een beleggingspand verkopen?
Beschikt u over één of meer beleggingspanden en wilt u deze verkopen? Plaats uw aanbod gratis op ons platform en bereik duizenden investeerders door heel Nederland!

Over Estade
Estade bestaat uit een team van ervaren vastgoedspecialisten met verschillende achtergronden en expertises. Iedereen binnen Estade heeft één ding gemeen, we hebben expertise in en passie voor vastgoed. Wij fungeren dan ook niet alleen als platform, maar kunnen u vanuit verschillende rollen verder helpen. Wij treden namelijk op als makelaar, ontwikkelaar, beheerder en financieel adviseur.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij vinden het leuk om mee te denken met out-of-the-box vastgoedvraagstukken en adviseren u graag.