HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

TK Maxx sluit huurovereenkomst voor 2000 m2 in winkelcentrum Klanderij-Twentec

TK Maxx heeft een meerjarige huurovereenkomst voor 2000 m2 winkelruimte in winkelcentrum Klanderij-Twentec in Enschede gesloten.

Dit zijn de belangrijkste veranderingen op hypotheekgebied op een rijtje

Ontwikkelingen op de woningmarkt hebben invloed op de hypotheekproducten die worden aangeboden en gevraagd. De voorkeur voor bepaalde hypotheekvoorwaarden verandert in de tijd en geldverstrekkers spelen daar op in. De Hypotheekshop brengt daarom elk jaar de belangrijkste veranderingen op hypotheekgebied op een rijtje.

Overeenkomsten brengen mixed-use ontwikkeling Schiedam weer stap dichterbij

Op het terrein van de voormalige Schiedamse glasfabriek hebben Blauwhoed, Dudok Real Estate en de gemeente Schiedam de anterieure- en koopovereenkomst getekend. De eerste voor de ontwikkeling van De Glasfabriek en de koop overeenkomst voor het naastgelegen terrein, dat de komende jaren getransformeerd wordt tot een woon-, werk- en verblijfsgebied

Nieuwe bedrijfshal moet de eyecatcher worden van industrieterrein Genemuiden

In opdracht van VEBE is Pleijsier Bouw begonnen met de bouwvoorbereidingen voor een nieuwe bedrijfshal met kantoren, die de nieuwe 'eyecatcher' van industrieterrein Zevenhond Zuid in Genemuiden moet worden. 

VORM wint tender voor twee woontorens in Almere

VORM, LOLA Landscape Architects en Groosman Architecten hebben het winnende ontwerp ingediend voor de ontwikkeling van twee woontorens, met de naam MARK, in het Cascadepark in Almere. 

Synchroon verkoopt 83 appartementen in Amsterdam aan CBRE Investment Management

Synchroon verkoopt 83 appartementen en drie commerciële ruimten aan CBRE Investment Management. De appartementen zijn onderdeel van project Tolhuiskade Plot C.

NEPROM New Gen heeft een nieuw bestuur

De NEPROM New Generation (New Gen) is eind 2014 geïnitieerd door een aantal jonge ontwikkelaars, in samenwerking met de NEPROM. Zij stellen graag het nieuwe bestuur voor. 

W.P. Carey koopt opnieuw autodealer- en servicelocaties in Nederland voor € 84 miljoen

W. P. Carey, dat sinds 2001 in Nederland  investeert, heeft vorige maand 14 autodealer- en services locaties aangekocht in Nederland. Het is niet de eerste aankoop binnen deze sector. 

CBRE: Logistieke vastgoed sector breekt nu alle records

Door de sterke opkomst van online winkelen en e-commerce, mede als gevolg van de coronapandemie, breekt de logistieke vastgoedsector in Nederland alle records: nog nooit eerder werd er zoveel vastgoed verhandeld. In 2021 kwam dit uit op een recordbedrag van 5,3 miljard euro.

CBRE: logistieke vastgoedsector breekt nu alle records

Door de sterke opkomst van online winkelen en e-commerce, mede als gevolg van de coronapandemie, breekt de logistieke vastgoedsector in Nederland alle records: nog nooit eerder werd er zoveel vastgoed verhandeld. In 2021 kwam dit uit op een recordbedrag van 5,3 miljard euro.

Woningbouw op locatie voormalige wijkcentrum De Trefhorst in Amersfoort

De gemeente Amersfoort, Omnia Wonen en LATEI hebben overeenstemming bereikt over de ontwikkeling van woningbouw op de locatie van het voormalige wijkcentrum De Trefhorst aan Bruispad 2-4 in Amersfoort.