HomeVastgoed Nieuws

Vastgoed Nieuws

Interesse in beleggingspanden? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. 

Blijf op de hoogte

/ ( mm / dd )

Bert Moormann vertrekt bij Domesta

Bert Moormann vertrekt per 1 juli na bijna tien jaar als bestuurder van woningcorporatie Domesta uit Emmen. Moormann kiest voor een nieuwe uitdaging. 

Volgende nieuwe vestiging van Coolblue in voormalige BCC

Coolblue heeft zijn intrek genomen in de voormalige BCC in Breda. De winkel heeft een oppervlakte van 1.500 m2 en bevindt zich in Woonboulevard Breda XXL aan de Kruisvoort 64.

Ruim 2.400 m2 kantoorruimte verhuurd in Alphen aan den Rijn

Grehamer Real Estate heeft overeenstemming bereikt met Prodeba, YOEP en Junis Kinderopvang voor langjarige huurovereenkomsten voor diverse kantoorruimtes aan de Zuidpoolsingel 4 – 14 in Alphen aan den Rijn.

Annelies Barnard nieuwe bestuurder van woonbedrijf Ieder1

Annelies Barnard wordt de nieuwe bestuurder van woonbedrijf ieder1. Zij volgt Joke Hofman op die eind mei na elf jaar afscheid neemt.

Duitse warenhuis KaDeWe in handen van Bijenkorf-eigenaar Central Group

Het Berlijnse warenhuis KaDeWe wordt overgenomen door de Thaise investeerder Central Group. Volgens de Duitse krant Handelsblatt is er één miljard euro betaald. Central Group, ook eigenaar van De Bijenkorf, heeft de keten gekocht van de failliete eigenaar Signa.

’s-Hertogenbosch ziet ruimte voor 2.000 woningen en 74.000 m2 aan commerciële ruimte

Het college van burgemeester en wethouders van ’s-Hertogenbosch wil in 2030 starten met de bouw van Groot-Meerendonk. In de ogen van het college is hier ruimte voor 1.150 tot 2.000 woningen en voor 55.000 tot 74.000 m2 voor bedrijfjes en andere voorzieningen.

Utrechtse raad verkiest windmolens boven duizenden woningen in polder Rijnenburg

Een grote meerderheid van de Utrechtse gemeenteraad steunt de plannen voor de komst van vier windmolens in polder Rijnenburg. Hierdoor kunnen er duizenden woningen minder gebouwd worden dan sommige partijen zouden willen. Een definitief besluit moet nog genomen worden.

Verkoop Blokker voorlopig van de baan, herfinanciering 'waarschijnlijk' rond

Winkelketen Blokker wordt weer uit de etalage gehaald. De topman van eigenaar Mirage Group liet donderdag weten dat het 'naar alle waarschijnlijkheid' is gelukt om een geldschieter voor de herfinanciering te vinden. Het bedrijf kreeg halverwege maart zes weken de tijd om nieuwe financiering te vinden.

Dit is het voorstel tot aanpassing splitsingsvrijstelling in de overdrachtsbelasting

Het ministerie van Financiën lanceerde op 8 april een voorstel tot aanpassing van de splitsingsvrijstelling in de overdrachtsbelasting. Remco van der Zwan, belastingadviseur bij EY gaat in deze bijdrage voor VJ in op de inhoud van het voorstel.

OM eist vier jaar cel tegen Roger Lips

Het Openbaar Ministerie heeft vier jaar cel geëist tegen Roger Lips. Tegen zijn vrouw is achttien maanden cel geëist. Volgens het OM zijn beide verdachten strafrechtelijk aansprakelijk voor grootschalige faillissementsfraude en witwassen in, met name, de periode 2011-2014. 

Topvacature: Vastgoedadministrateur bij Sipkema Onroerend Goed

Sipkema Onroerend Goed is op zoek naar een fulltime vastgoedadministrateur. Sipkema is eigenaar van een vastgoedportefeuille bestaande uit woningen, kantoren, bedrijfsruimte, garageboxen en een werkhaven.