HomeVastgoedbeheerTechnisch beheer

Technisch beheer

De gehele coördinatie van klein tot groot onderhoud. Uw woningportefeuille wordt juist onderhouden en de administratie hier omtrent wordt voor u opgesteld. Estade voorziet u van juist advies en voert de werkzaamheden voor u uit.

Uw huurders worden bediend terwijl u te allen tijde grip behoudt op uw inkomsten en uitgaven.

Estade ondervangt de 1ste lijn technische onderhoudszaken voor u op. Als verhuurder heeft u geen omkijken hiernaar in de wetenschap dat dit voor u goed georganiseerd is. Jaarlijks bespreken wij uw wensen rondom het onderhoud. Daarbij bepaalt u zelf waarbij Estade u kan helpen.

Onze kracht is de non-stop aandacht, het gehele jaar door. 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij bereikbaar voor eventuele technische klachten en calamiteiten.

Als opdrachtgever bepaalt u of wij uw eigen leveranciers inzetten voor technische klachten of dat u het gemak van onze technische dienst wenst. Elke opdracht wordt voorafgaand aan de uitvoering door u goedgekeurd.

De landelijke inzet van Estade resulteert in een sterke inkoopkracht op alle technische leveranciers. Of het nu gaat over loodgieterwerkzaamheden, elektra, CV installatie, timmerwerk etc. U maakt altijd gebruik van scherpe tarieven!

Met regelmaat beoordelen wij samen met u de lopende contracten met leveranciers voor bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden of onderhoud van CV ketels. Wij houden de leveranciers scherp in hun dienstverlening aan u als afnemer.

Wij coördineren voor u alle schadeaangelegenheden welke onder de dekking van uw verzekeringspolis(sen) vallen. Bij elke opdracht controleren wij de correcte uitvoering van schoonmaak- en servicewerkzaamheden door leveranciers. Daarnaast houden we regelmatig een oogje in het zeil op de algemene staat van het pand. Alle relevante documenten worden zorgvuldig gearchiveerd en zijn te allen tijde op te vragen. Zo heeft u altijd inzicht in de afspraken met o.a. leverancierscontracten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen.

Het technisch beheer van uw verhuurobject houdt in dat u geen omkijken meer heeft naar alle technische problemen van uw verhuurobject. Ons pakket Beheer bestaat verder uit

  • Behandelen van serviceaanvragen en technische meldingen van huurders;
  • Het fungeren als eerste aanspreekpunt voor huurders inzake onderhouds- en/of herstelwerkzaamheden;
  • Het toezicht houden op de dagelijkse gang van zaken en de correcte uitvoering van de servicewerkzaamheden.

Maak vandaag nog een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.