HomeReturn on investment berekenen

Return on investment berekenen

De Engelse term return on investment geeft het rendement op de investering aan op een beleggingspand. Om de ROI te kunnen berekenen dient u zowel de totale kosten van uw investering en uw opbrengst van het resultaat te weten. U deelt de verwachte huur opbrengst door de investering (kosten), × 100%. Het eindpercentage is uw return on investment, de ROI.

Waneer heeft u een aantrekkelijk ROI op uw belegging? Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wens. Wij houden gemiddeld tussen de 4 en 6 % aan. Natuurlijk is dit afhankelijk van de grootte en met name locatie. Het rendement op uw investering niet altijd gemakkelijk te berekenen. Estade biedt hier gratis en vrijblijvend ondersteuning voor om door middel van de online ROI of beter gezegd een rendementsberekening. Verschillende factoren zijn in deze berekeningsmodule ingebouwd voor het berekenen van uw rendement op uw beleggingspand.

De rendementsberekening is toegevoegd aan alle objecten die als beleggingspand online staan op www.estade.nl. U heeft direct inzicht in de rentabiliteit van een beleggingsobject. Wilt u gebruik te maken van deze berekeningsmodule, dan kunt u direct uw gegevens invoeren. 

De module betreft een statische rendementsberekening. Verschillende aspecten zoals factoren marktkennis, inflatie en recente fluctuaties zijn niet meegenomen in dit model. U kunt altijd even hulp vragen aan Estade om uw rendement goed te berekenen.