HomeManagement in bouwen

Management in bouwen

Aan-en verbouw

Estade werkt met een geselecteerde groep aannemers die alles voor u kunnen regelen. Na jarenlange ervaring in de projectontwikkeling heeft Estade verschillende bedrijven gecontracteerd. Of u nu een kleine dakkapel nodig heeft of een grote verbouwing, u kunt altijd een beroep op ons doen. Naast dat Estade voor u een bouwkosten begroting maakt voeren wij de verbouwing uit met een geselecteerde aannemer. 

Bouwadvies

Bouwadvies: van ontwikkeling tot oplevering
Estade geeft advies in iedere fase van uw (nieuw)bouwproject. Van de ontwikkeling en de uitvoering tot aan de oplevering bieden we begeleiding en hulp op maat. Dat doen we voor zowel bedrijven als voor particulieren. 

Bouwkosten calculatie

Estade heeft ruime ervaring in de bouw. Van uiteenlopende werkzaamheden achter een bureau tot en met de daadwerkelijke uitvoering en nazorg van bouwprojecten.
Zowel ingewikkelde herbestemmingen van monumentaal vastgoed als hoogwaardige duurzame en energie-neutrale nieuwbouw.
Het is belangrijk om opdrachtgevers te adviseren in alle mogelijkheden die er zijn. Voor korte en lange termijn.

Juridische ondersteuning

Veiligheid, Welzijn en Milieu
Opstellen Veiligheid Gezondheid Welzijn en Milieu projectplan
Hoe zorgt u dat u dat uw bouwterrein gedurende de hele bouw begaanbaar blijft? Hoe houdt u de looproutes vrij? En wat is de ladderkwaliteit?

Quick Scan

Wat is de technische staat van uw woning? Estade heeft een Quick Scan die u als eigenaar inzicht geeft in de bouwkundige kwaliteit van uw woning (indien gewenst) aangevuld met een ruwe schatting van de verbouwkosten. Zo kunt u gericht werk maken van het verbeteren van uw woning.

Technische inspecties

Bouwkundige – en installatietechnische inspecties.
Hebt u een pand gekocht, maar hebt u uw twijfels bij de bouwkundige constructie? Dan adviseert Estade u graag in een constructie rapportage.

Uitvoering en oplevering

De uitvoering of realisatie van uw (nieuw)bouwproject brengt andere vragen met zich mee. Het gaat dan bijvoorbeeld om toezicht, veiligheid of kosten die niet in de oorspronkelijke begroting staan opgenomen.