HomeManagement in bouwen

Management in bouwen

Verbouwen

Heeft u een beleggingspand gekocht? En wilt u uw pand laten verbouwen? Dan komt daar veel bij kijken. Wij helpen u zoeken naar de juiste persoon. Wij hebben verschillende samenwerkingspartners die daar gespecialiseerd in zijn.

Bouwadvies

Estade geeft advies in iedere fase van uw (nieuw)bouwproject. Van de ontwikkeling en de uitvoering tot aan de oplevering bieden we begeleiding en hulp op maat. Dat doen we voor zowel bedrijven als voor particulieren. 

Bouwkosten calculatie

Estade heeft ruime ervaring in de bouw. Van uiteenlopende werkzaamheden achter een bureau tot en met de daadwerkelijke uitvoering en nazorg van bouwprojecten.

Zowel ingewikkelde herbestemmingen van monumentaal vastgoed als hoogwaardige duurzame en energie-neutrale nieuwbouw.

Het is belangrijk om opdrachtgevers te adviseren in alle mogelijkheden die er zijn. Voor korte en lange termijn.

Juridische ondersteuning

Hoe zorgt u dat u dat uw bouwterrein gedurende de hele bouw begaanbaar blijft? Hoe houdt u de looproutes vrij? En wat is de ladderkwaliteit? Estade biedt u graag juridische ondersteuning bij bouwprojecten.

Quick Scan

Wat is de technische staat van uw woning? Estade heeft een Quick Scan ontwikkeld die u als eigenaar inzicht geeft in de bouwkundige kwaliteit van uw woning (indien gewenst) aangevuld met een ruwe schatting van de verbouwkosten. Zo kunt u gericht werk maken van het verbeteren van uw woning.

Technische inspecties

Heeft u een pand gekocht, maar heeft u uw twijfels bij de bouwkundige constructie? Dan voert Estade graag en bouwkundige- en installatietechnische inspectie voor u uit.

Uitvoering en oplevering

De uitvoering of realisatie van uw (nieuw)bouwproject brengt andere vragen met zich mee. Het gaat dan bijvoorbeeld om toezicht, veiligheid of kosten die niet in de oorspronkelijke begroting staan opgenomen.