Home Buitenland Resort - Unieke villa's

Kenmerken beleggingspand Resort - Unieke villa's

Vraagprijs
€ 380.000 k.k.
Soort investeringsproject
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
per direct

Omschrijving beleggingspand Resort - Unieke villa's

Het is voor de Nederlander een nog onbekende plek in Italië, maar het is tevens de allermooiste plek die Italië rijk is. De natuur is schitterend en ongerept, en het noord-oosten van het eiland ademt slechts klasse, allure en luxe uit. De Costa Smeralda (Kust van Smaragd) heeft de mooiste stranden, baaien en de meest azuurblauwe zee van Europa. De havenplaats Porto Cervo is een en al luxe. Het is het Saint Tropez van Italie en 's zomers liggen hier de meest luxe en grote jachten en wemelt het van de rijken der aarde.
 
Op 30km ten zuiden van Porto Cervo ligt Olbia. Dat is de hoofdplaats van deze regio van het eiland. Meerdere chartermaatschappijen vliegen hier op en je kunt vanuit Frankrijk, maar ook vanuit Genua, Livorno en La Spezia gemakkelijk de boot nemen naar Olbia of Golfo Aranci (dit ligt op korte afstand van elkaar). Het is een nacht varen met als voordeel dat je je eigen auto bij je hebt.
 
De reden dat er goed rendement te behalen valt in deze regio, is dat de prijzen nu zo op de bodem zitten. Daarnaast wordt er dit jaar nog een heel groot ziekenhuis geopend in Olbia, wat een grote internationale aantrekkingskracht op de regio moet gaan krijgen. Veel specialisten uit Milaan, Rome en de rest van de wereld staan op de wachtlijst om daar werkzaam te mogen zijn. Dit tevens vanwege de prachtige locatie en de rustige manier van leven op Sardinië. In het ziekenhuis zullen veel internationale symposia gehouden gaan worden, dus de aantrekkingskracht op het buitenlandse toerisme zal vergroot gaan worden.
 
In dit deel van het eiland is hoogbouw verboden, respect voor de natuur staat bovenaan de prioriteitenlijst van de plaatselijke besturen. Al decennia lang mag er binnen een afstand van 2 km tot de zee NIET meer gebouwd worden. Daarom is het eerste project wat we daar zojuist in de verkoop hebben gekregen extra uniek. Het betreft een bestemmingsplan daterend uit de jaren 80, toen er nog wel aan zee gebouwd mocht worden. Dit plan is nooit tot uitvoer gebracht, ondanks de vergunning, maar daar is nu toch groen licht voor gekomen. Het betreft 9 luxe tot zeer luxe villa's op slecht 500 mt van zee! Dat is uniek voor het hele eiland. Deze villa's hebben een verkoopprijs van 1 tot 1,5 miljoen euro. Gezien het feit dat er nergens meer zo dicht bij zee gebouwd mag worden is de waarde na afbouw al aanzienlijk gestegen.
 
Daarnaast hebben wij in de dezelfde regio nog een ander project van dezelfde hoogwaardige kwaliteit in de verkoop: 28 nog te bouwen villa's, tegen een heuvel op gebouwd met schitterend panorama zeezicht vanuit ieder huis. De villa's zijn naar eigen smaak af te werken en in te delen. Ze liggen op slechts 3 minuten rijden van het strand, 10 minuten van de (lucht)haven van Olbia en 20 minuten van de Costa Smeralda Porto Cervo.
De prijscategorie van deze villa's ligt tussen de 380.00 - 430.000 euro.
Volledige omschrijving