HomeBegeleiding verhuur

Begeleiding verhuur

Bent u op zoek naar de juiste partij voor een optimale begeleiding voor uw rendement in vastgoed? Dé Estade is dé professionele organisatie om u hierbij van dienst te zijn. Dé Estade heeft ervaren makelaars in dienst die ervaring hebben in zowel verkoop, verhuur en beheer van onroerend goed.

Nu is het een aantrekkelijk tijd om onroerend goed aan te kopen met als doel rendement te genereren. De vraag naar woonruimte door huurders blijft onverminderd hoog, de rente is laag en de verkoopprijzen zijn goed. Een goede tijd om te investeren dus. Met Estade treft u hiervoor de juiste partij aan!
Hoe zullen wij u in dit proces begeleiden:
1) Aankoopbegeleiding
Estade zal u begeeleiden in het aanhuurproces. 
2) Verhuur & Rendement optimalisatie
Estade zal samen met u tijdens het aankoopproces secuur de verhuur mogelijkheden bestuderen. Het rendement valt of staat uiteraard in combinatie met de juiste aankoopprijs en de realistische verhuur opbrengst waarde. Estade heeft de juiste ervaring aanwezig in huis, waardoor beide waardes realistisch beoordeeld zullen worden, zodat u tot een realistische transactie zult komen met het gewenste rendement!
3) Beheer van uw onroerend goed
Onze interesse voor uw onroerend goed stopt uiteraard niet nadat de object is verhuurd. Graag "beheren" wij uw vastgoed op allerlei gebieden: commercieel, administratie en technisch. Door ons uitgebreide software pakket (Bloxs) heeft u 24/7 een compleet overzicht van uw verhuur beleggingen. Zo heeft u inzicht in alle administratieve zaken en de (eventuele) technische meldingen van uw woning. Uw vastgoed zonder zorgen, dat is waar wij voor staan!
4) Leegstand beheer
Indien uw zittende huurder aangeeft de woning te willen verlaten, zal Estade zich weer vol inzet en passie inzetten voor uw volgende huurder. Leegstands is rendementsverlies, en dat zal te allen tijde voorkomen moeten worden. Een optimaal lopend proces zal door Estade ondersteund worden zodat u geen leegstands hoeft te verwachten en u optimaal, maar ook vooral zorgeloos kunt genieten van uw rendement.