HomeAsset Management Vastgoed

Asset Management Vastgoed

  • Exclusieve dienstverlening zonder tegenstrijdige mandaten
  • ​Exit gedreven advies gefocust op arbeidsintensieve portefeuilles
  • ​Een sterke affiniteit met huurders
  • Een data-gedreven sales aanpak in combinatie met een inhouse salesteam
 
 
Waarde toevoegen door creativiteit en een sterke focus op sales
Voor een select aantal opdrachtgevers voeren wij het Nederlandse asset management uit. De vraag van onze opdrachtgevers moet daarbij in overeenstemming zijn met de kracht van Estade. Estade heeft een goede track record opgebouwd met arbeidsintensieve portefeuilles, die we door slim management, creatieve concepten en een agressieve verhuurstrategie bovengemiddeld laten renderen.
Het creëren van optimale producten.
Estade heeft voor ieder object het meest interessante verhuurproduct, dat past in de portefeuille strategie van onze opdrachtgever. Vanuit welke doelgroepen is de vraag het grootst en welke doelgroepen sluiten het best aan bij het risicoprofiel van onze opdrachtgever? Redenerend vanuit de vraag van onze opdrachtgever en gebaseerd op ervaring en ondersteund door onze uitgebreide transactie- en marktdatabase kunnen wij een volledig (financieel onderbouwd) renovatie- of verhuuradvies geven.
Volledige integratie met uw aan- en verkoopstrategie
Dat betekent wij uw acquisitiestrategie direct kunnen omzetten in acties indien er kansen voordoen. Ook kunnen wij u volledig begeleiden bij een gestructureerd verkoopproces indien u (delen van) uw portefeuille wil verkopen.