HomeVerzekeringen

Verzekeringen

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandverzekering biedt ondersteuning als u juridische assistentie of advies nodig hebt. Denk hierbij aan een geschil met de buren, onenigheid met uw werkgever of een meningsverschil in het verkeer.

Levensverzekeringen

Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of op een vooraf afgesproken moment. Je bouwt met een levensverzekering een bepaald kapitaal op, dat je in de toekomst voor verschillende doelen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om je hypotheek af te lossen.

Ongevallen

Een auto-ongeluk zit in een klein hoekje. Als een verkeersslachtoffer letsel overhoudt aan het ongeluk, kan dit u duur komen te staan. Is het ongeluk niet uw schuld, dan vallen passagiers onder de WA-verzekering van de auto of de WA-verzekering van de veroorzaker. Gemaakte ziektekosten worden bovendien gedekt via de zorgverzekering.

Wonen

De financiële gevolgen van schade aan uw huis of inboedel zijn vaak groot. Er zijn verschillende woonverzekeringen die de schade als gevolg van brand, water, storm of inbraak vergoeden. 

Verkeer

De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. In Nederland is het wetterlijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten waarmee in ieder geval alle schade die (de bestuurder van) zijn auto in het verkeer aan andere personen of voortuigen veroorzaakt, wordt gedekt.

 

Reizen

Uw reis verzekeren geeft u een gerust gevoel. Via Estade kunt u de volgende verzekeringen afsluiten: 

  • reisverzekering
  • doorlopende reisverzekering
  • annuleringsverzekering