HomeCommercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Estade heeft enorm veel kennis en ervaring m.b.t. het aankopen, verkopen, verhuren en financieren van commercieel vastgoed. We kennen de markt als geen ander en weten precies wat er speelt, waardoor we u goed kunnen adviseren en begeleiden. Daarnaast bieden we ook een platform voor commercieel vastgoed waar we vraag en aanbod bij elkaar brengen. Op ons platform vindt je niet alleen interessante beleggingspanden in Nederland, maar ook vastgoed in het buitenland. Wilt u investeren in commercieel vastgoed? Dan gaan we graag eens met u in gesprek over de mogelijkheden.

Wat is commercieel vastgoed?

Commercieel vastgoed is vastgoed (bedrijfspanden, huizen of andere gebouwen) waarbij het einddoel niet is om het zelf te gebruiken. Commercieel vastgoed wordt opgekocht om het pand vervolgens te verhuren of doorverkopen. Het is een bewezen effectieve manier om geld te verdienen en is voor velen een bron van passieve inkomsten, maar om dit goed te doen moet je wel de juiste kennis en ervaring hebben.

Nu investeren in commercieel vastgoed?

Vraagt u zich af of het nu wel het juiste moment is om in commercieel vastgoed te investeren? Onze vastgoed en financieringsspecialisten beantwoorden uw vragen snel en geven u graag deskundig advies. Ook wanneer u vragen heeft over de financiering of als u vragen heeft over de fiscale impact van investeren in vastgoed helpen we u graag.

Commercieel vastgoed aanbieden

Wilt u commercieel vastgoed aanbieden? Bij Estade kunt u gemakkelijk en snel uw vastgoed aanbieden en zo kunt u binnen no-time investeerders door heel Nederland bereiken.