Brazilie

Wilt u ook in Brazilië wonen? Alles weten over het aankopen van een vakantiewoning, beleggingspand of vastgoed investering in het Brazilië?

Brazillië, oftewel de Federale Rebupliek Brazilië, is het grootste land van Zuid-Amerika en tevens ook een van de grootste landen ter wereld. De hoofdstad van Brazilië is Brasilia sinds 1960, daarvoor was Rio de Janeiro de hoofdstad. De grote bekende steden in Brazilië zijn: Rio de Janeiro, Salvador. São Paulo en Fortaleza.
Klimaat
Brazilië bevindt zich grotendeels in de tropische zone. Daardoor is in het grootste gedeelde van Brazilië bijna het hele jaar door mooi weer. Doordat Brazilië zo groot is zijn er verschillende klimaten in het land te vinden.In de winter liggen de temperaturen tussen de 10 graden in het zuiden en 28 graden in het tropische delen van het land. In de zomer kan de temperaturen oplopen tot 40 graden in het gehele land. 
Taal
In Brazilië is de officiële taal Portugees. Veel Brazilianen hebben ook een tweede taal, Italiaans, Duits, Spaans en/of Engels. 
Geld
In Brazilië word er betaald met de Braziliaanse real (BRL). Als u dus naar Brazilië toegaat moet u even de actuele stand van deze valuta (muntsoort, munteenheid) bekijken.

Aanbod in Brazilie