Soort prijs:
Budget:

Beleggingspanden in Portugal

Bent u op zoek naar beleggingspanden in Portugal? Dan bent u bij Estade aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het kopen, verkopen, huren, verhuren of financieren van uw beleggingspand in Portugal. Op dit moment staan er 188 beleggingspanden in Portugal op ons platform en er komen regelmatig interessante nieuwe beleggingspanden bij. We helpen u dan ook graag bij het vinden en aankopen van het perfecte beleggingspand. Bent u geïnteresseerd in een van de beleggingspanden op onze website of wilt u graag op de hoogte worden gehouden van het laatste aanbod? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Beleggingspand in Portugal kopen

Wilt u een beleggingspand in Portugal kopen? Wij helpen u graag bij het vinden van commercieel vastgoed. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en dan denken onze specialisten graag eens met u mee.

Off-market vastgoed in Portugal

Estade is het #1 platform voor off-market vastgoed in Nederland. Wilt u toegang tot ons volledige exclusieve aanbod? Maak dan gratis een account aan. Voor sommige investeringsprojecten dient u vooraf een Non-Disclosure Agreement (NDA) te tekenen.

Wij helpen u met de financiering

Naast dat wij een groot platform hebben opgezet voor beleggingspanden door heel Nederland, kunnen we u ook helpen bij de financiering van uw nieuwe pand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op en laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Wilt u een pand in Portugal aanbieden?

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met commercieel vastgoed, het pand verkopen of verhuren. Bij Estade helpen we u graag, welke optie u ook kiest. We kunnen uw pand aanbieden via ons platform en kunnen u gedurende het hele proces ontzorgen. Dus ook bij de onderhandelingen en afhandeling. Wilt u uw pand (of een pand van uw klant) aanbieden via ons platform? Aanbod plaatsen op onze website is gratis, snel en makkelijk.

Gratis aanbod plaatsen

Beleggingspanden per plaats: