Soort prijs:
Budget:

Beleggingspanden in Helmond

Bent u op zoek naar beleggingspanden in Helmond? Dan bent u bij Estade aan het juiste adres! Wij helpen u graag bij het kopen, verkopen, huren, verhuren of financieren van uw beleggingspand in Helmond. Momenteel staat er 1 beleggingspand in Helmond op ons platform. Bent u geïnteresseerd in een van de beleggingspanden op onze website of wilt u graag op de hoogte worden gehouden van het laatste aanbod? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Bekijk ons aanbod:

Er zijn geen resultaten die aansluiten bij uw zoekopdracht.

Beleggingspand in Helmond kopen

Wilt u een beleggingspand in Helmond kopen? Wij helpen u graag bij het vinden van commercieel vastgoed. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en dan denken onze specialisten graag eens met u mee.

Off-market vastgoed in Helmond

Estade is het #1 platform voor off-market vastgoed in Nederland. Wilt u toegang tot ons volledige exclusieve aanbod? Maak dan gratis een account aan. Voor sommige investeringsprojecten dient u vooraf een Non-Disclosure Agreement (NDA) te tekenen.

Wij helpen u met de financiering

Naast dat wij een groot platform hebben opgezet voor beleggingspanden door heel Nederland, kunnen we u ook helpen bij de financiering van uw nieuwe pand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op en laat ons weten waar u naar op zoek bent.

Wilt u een pand in Helmond verkopen?

Er zijn twee manieren om geld te verdienen met commercieel vastgoed, het pand verkopen of verhuren. Bij Estade helpen we u graag, welke optie u ook kiest. We kunnen uw pand aanbieden via ons platform en kunnen u gedurende het hele proces ontzorgen. Dus ook bij de onderhandelingen en afhandeling. Wilt u uw pand (of een pand van uw klant) aanbieden via ons platform? Aanbod plaatsen op onze website is gratis, snel en makkelijk.

Gratis aanbod plaatsen