HomeBeleggingspand

Beleggingspand

Beleggingspanden zijn waardevol als u belegt in aandelen en/of obligaties. Beleggingspanden hebben hun waarde de afgelopen jaren behouden. Een beleggingspand  in portefeuille heeft een goede risicospreiding doordat het risico dat u loopt bij een investering in onroerend goed anders is dan bij aandelen en obligaties.

U ontvangt niet alleen de huur met jaarlijks de huurstijging. Ook is het vastgoed de afgelopen jaren sterk gestegen. Beleggingspanden aankopen heeft minder risico als obligaties of aandelen. Beleggingspanden zijn waardevast en dat is vastgoed nieuws:-)

Beleggingspanden zijn, als u een vergelijking maakt met obligaties, beter bestand tegen een eventuele inflatie doordat er ook rekening wordt gehouden met de huurcontracten. Deze huurcontracten mag uw jaarlijks indexen. Estade beheer kan deze indexering voor u verzorgen. Prijzen van nieuwbouw en van grond stijgen afgelopen jaren sterker dan de inflatie.

Bij beleggingspanden is het rendement hoger is dan dat bij obligaties.

Er komt veel kijken bij een goede vastgoedbelegging. Om geen onnodige risico’s te lopen kan Estade u hierbij voorzien van een goed en gedegen advies.