HomeBarneveld

Barneveld

03-05-2018

Barneveld is een gemeente in het midden van Nederland, in de provincie Gelderland, regio De Vallei. De gemeente Barneveld is gelegen in de zogeheten Bijbelgordel. Vooral op de overgangszone tussen de Vallei en de Veluwe bevinden zich vele campings, in het bijzonder tussen Voorthuizen en Garderen.

Barneveld is een mooie gemeente in het midden van Nederland, in de provincie Gelderland. De gemeente Barneveld is gelegen in de zogeheten Bijbelgordel. 

Vooral op de overgangszone tussen de Vallei en de Veluwe bevinden zich vele campings, in het bijzonder tussen Voorthuizen en Garderen.

Barneveld bestaat als kerkdorp sinds 1333, alhoewel de leeftijd van Barneveld op meer dan 800 jaar wordt geschat.

 

Estade nu ook actief in Regio Barneveld

Sinds deze maand is Dick van Ee gestart als eigenaar van onze nieuwste vestiging in Barneveld. Dick is een allround makelaar met jarenlange ervaring. Naast zijn activiteiten voor Estade, is hij ook eigenaar van Karakter Makelaars, specialist in de aan- en verkoop binnen het jaren dertig segment.

Courtage slechts 1% tot 30 juni 2016

“Het makelaars vak is breed en met de start van dit nieuwe kantoor richt ik me op alle segmenten van de woningmarkt. Ik bied mijn klanten een totaalpakket aan diensten en geef maatwerk advies tegen een zeer scherp tarief. Tot 30 juni is de courtage tijdelijk zelfs maar 1% inclusief btw! Erg interessant voor de bewoners van Barneveld en omstreken die hun huis willen verkopen. Zeker nu de prijzen van de huizen verder blijven stijgen en de rente historisch laag is.”

Transparante aanpak

Ik vind het belangrijk om goede kwaliteit te leveren. Daar doet de kortingsperiode uiteraard niets aan af. Met Estade Barneveld bent u dus verzekerd van een scherp tarief, maatwerkadvies en een professionele presentatie.

- woning op bekende landelijke websites zoals Funda

- foto’s door vakfotograaf

- heldere plattegronden

- 10 full color brochures

- publiciteit via landelijk netwerk Estade

Dick weet een woning op waarde te schatten. “Ik heb het niet alleen over de sterke punten van een woning, maar benoem ook de minder sterke punten. In deze branche kom je verder met een transparante aanpak. Dat geldt uiteraard voor zowel kopers als verkopers”.

Barneveld

Niet alleen is Dick werkzaam in Barneveld en omstreken, hij woont al jaren in deze groeigemeente in het midden van het land. “Barneveld heeft een knus dorpsgevoel en ook alle stedelijke voorzieningen. Tel daar bij op de goede ontsluiting richting de Randstad en de nabijheid van de natuur. Het is er zeer prettig wonen!”

Uw huis verkopen?

Dick gaat graag in gesprek met mensen die hun huis willen verkopen of die begeleiding willen bij de aankoop van een huis. Neem dus snel contact op voor een vrijblijvende afspraak via: dick@estade.nl of bel met: 0342 – 74 57 90 of mobiel: 06 - 50 63 72 27

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook