Home Woning Koop Wijk bij Duurstede Singel 49-6

Kenmerken appartement Singel 49-6

Vraagprijs
€ 375.000 k.k.
Soort woning
Appartement
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Bouwjaar
2016
Aantal kamers
3
Slaapkamers
2
Woonoppervlakte
84 m2

Omschrijving appartement Singel 49-6

Dit comfortabele 3-kamer appartement is nog geen 5 jaar oud en ligt tegen het gezellige centrum van Wijk bij Duurstede aan. U wandelt vanuit het appartement zo het centrum in. Of u gaat naar de dijk voor een mooie wandel- of fietstocht langs de Lek en de fraaie uiterwaarden. Dit appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw, waar het rustig wonen is. Er is een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot twee balkons. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een balkon en de andere met frans balkon. U parkeert uw auto op uw eigen plek in de parkeerkelder, waar u ook een berging heeft. Een fijn appartement waar u zorgeloos kunt wonen.
Het appartement ligt op de eerste verdieping, en maakt onderdeel uit van een kleinschalig gebouw met 11 appartementen. De appartementen zijn in 2016 gebouwd, uiteraard volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel HR++ glas. Overal in het appartement is comfortabele vloerverwarming aanwezig. Een opvallend detail: de binnendeuren en kozijnen in dit appartement zijn in eiken hout  uitgevoerd. 
Er is een gezonde Vereniging van Eigenaren die zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Uw gasten kunnen parkeren op de openbare parkeerplaats tegenover het gebouw.

Volledige omschrijving