Home Woning Koop Leersum De Uitweg 1

Kenmerken eengezinswoning De Uitweg 1

Vraagprijs
€ 550.000 k.k.
Soort woning
Eengezinswoning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Bouwjaar
1975
Aantal kamers
5
Slaapkamers
4
Perceeloppervlakte
504 m2
Woonoppervlakte
172 m2

Omschrijving eengezinswoning De Uitweg 1

Deze royale geschakelde woning met garage biedt u meer dan u zult vermoeden. Laat u verrassen door de riante ruimtes, zowel in als om het huis. De toch al ruime woonkamer is in 2004 uitgebouwd met een fraaie serre. Er zijn vier slaapkamers op de verdieping en er is een grote zolderruimte. En achter het huis ligt een mooi aangelegde, goed onderhouden diepe tuin. U kunt heerlijk genieten onder de grote veranda met buitenkeuken of op een van de zitjes die min of meer verstopt zijn tussen de prachtig bloemrijke borders, onder de pergola, de fruitbomen of bij de vijver. 

Het royale huis ligt aan een doodlopende weg, met alle voorzieningen binnen handbereik: het winkelcentrum, een basisschool en kinderopvang liggen op loopafstand.
Dit huis dateert uit 1975 en vormt de hoek van een rij van vier geschakelde woningen. Daarnaast zijn de woningen in deze doodlopende straat zeer divers: enkele rijwoningen, maar ook een aantal jaren ’30 woningen. Er is dak- en spouwisolatie, gedeeltelijk vloerisolatie en grotendeels dubbel glas. 
Een goed onderhouden en prettig gezinshuis.

Volledige omschrijving