Home Woning Koop Leersum Nieuwe steeg 85

Kenmerken eengezinswoning Nieuwe steeg 85

Vraagprijs
€ 475.000 k.k.
Soort woning
Eengezinswoning
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Bouwjaar
1972
Aantal kamers
5
Slaapkamers
3
Perceeloppervlakte
293 m2
Woonoppervlakte
139 m2

Omschrijving eengezinswoning Nieuwe steeg 85

Deze geschakelde, patio-woning met garage, ligt op een fraaie plek aan de meest zuidelijke laan van Leersum. De nieuwe Steeg wordt omzoomd door een rij volwassen eiken aan beide kanten, die de laan ieder jaargetijde een nieuw aanzicht geven. Aan de zuidkant van de weg staat een aantal boerderijen met daarachter de uitgestrekte landerijen. Ook het fraaie Parc Broekhuizen en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn dichtbij, evenals de belangrijkste voorzieningen van het dorp, zoals winkels, scholen en kinderopvang. Het royale huis biedt een ruime en lichte woonkamer, een aparte keuken en een werkkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn drie fijne slaapkamers, ieder met een eigen balkon, en de badkamer. Achter het huis ligt de voor deze  woningen karakteristieke patio tuin. Een heerlijke plek die veel privacy biedt en waar u kunt genieten van de rust en de zon. Een fijn en robuust huis op een ‘landelijke’ locatie.
Het robuuste huis is in 1972 gebouwd in een strakke, kubusachtige bouwstijl. De woningen zijn op verschillende manieren met elkaar geschakeld en hebben allen de kenmerkende patio-tuin. Voor het huis loopt een voetpad en een brede strook gemeente groen.
De woning is door de jaren heen goed onderhouden; recent is de CV-ketel vervangen, in 2015 zijn de balkons gerenoveerd en in 2013 is er spouwisolatie aangebracht. Ook is overal dubbele glas aanwezig.

Volledige omschrijving