HomeManagement in bouwenVerbouwen

Verbouwen

Isolatie

In een goed geïsoleerd pand krijgt de warmte geen enkele kans om te ontsnappen. Daarom is het belangrijk om uw beleggingspand goed te isoleren voor gebruik.

Interieur

Een interieurstylist houdt zich bezig met het geven van advies op het gebied van interieur en inrrichting. 

Stalen deuren

Stalen binnen en buitendeuren zorgen voor meer licht in uw woning, winkel of kantoor. Ze zijn stoer en stijlvol tegelijk. Echte eyecatchers in uw interieur dus. Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen deuren volledig in eigen beheer en helemaal op maat. U kunt daardoor al binnen 1 maand een stalen binnendeur in huis hebben!

Installateur

Een installateur is monteur met vele soorten werkzaamheden, zoals een loodgieter, elektricien, cv-monteur, HVAC-monteur of een installatietechnisch bedrijf. De installateur zorgt ervoor dat alle technische installaties in een gebouw stand houden en het inrichten ervan.

Schilder

Een schilder heeft vele soorten werkzaamheden, maar meestal bestaat zijn werkzaamheden uit het schilderen van kunststof, hout en vele andere materialen.

Stukadoor

Een stukadoor is een vakman die stucwerk aanbrengt op muren, wanden, plafonds en gevels. Dit stucwerk, bestaande uit specie, pleister of gipsmortel, vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur.

 

Renovatie

Renovatie (renoveren) is wanneer nodig het vernieuwen en herstellen van een betsaand pand. Als een gebouw geheel wordt gesloopt en opnieuw wordt opgebouwd praten we over herbouw of vervangende nieuwbouw.

Dakbedekking

Eens in de 15 jaar moet uw dakbedekking vervangen worden om ellende zoals een lekkage te voorkomen. Zo'n lekkage kan weer leiden tot nog meer ellende, denk aan het rotten van de materialen.

Tegelwerk

Tegelwerk is meestal één van de laatste klussen na een verbouwing of metamorfose. Omdat tegelwerk een vrij definitieve keuze is, moet dit met uiterste precisie en superstrak gelegd of gezet worden.

LED verlichting

Twijfelt u al langer over de overstap naar LED verlichting, maar hebben de kosten u daarvan tot op heden weerhouden? Wij bieden uw beleggingspand de mogelijkheid kosteloos te via LED verlichting te verduurzamen.