HomeVastgoedbeheerCommercieel beheer

Commercieel beheer

Uiteraard zorgt Estade er ook voor dat uw pand of panden nooit leeg komen te staan. Om het optimale verhuurrendement, de best mogelijke huurprijs en de meest tevreden huurders te vinden, werken wij samen met een aantal professionele partijen die de verhuur van uw pand(en) garandeert.

Het vinden van een betrouwbare huurder staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom screenen wij op kredietwaardigheid en antecedenten en controleren wij (internationale) legitimatiebewijzen door landelijke samenwerking. Wij hebben een eigen juridische afdeling en maken waterdichte huurovereenkomsten op maat. U kunt bij ons rekenen op eerlijke en transparante dienstverlening.

Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. Financieel beheer (basis) of compleet beheer, wij ontzorgen u op maat. Uw box 3 belegging is bij ons in veilige handen. 

Commercieel beheer betekent vaak anticiperen op veranderende marktomstandigheden, het targetten van verschillende doelgroepen en het goed in de markt zetten van uw verhuurobject(en). Speciaal voor verhuurders die nu onvoldoende rendement maken op hun portefeuille, kunnen onze specialisten u behulpzaam zijn om snel tot een beter resultaat te komen. Ons pakket Beheer bestaat verder uit:

  • Het adverteren van de woning;
  • Begeleiding bij bezichtigingen;
  • Screening van potentiële huurders.
  • Het juridisch ondersteunen bij het opmaken van de huurovereenkomst;
  • Huurders aansluiten op gas/water/elektra;
  • Het maken van in- en uitcheck rapportages.