HomeEstadeTeamGuido van Maaren

Goedemorgen, ik ben Guido van Maaren


Guido van Maaren is de bedenker en mede-eigenaar van Estade.

Ik ben uw aanspreekpunt bij Estade B.V. en Beleggingspanden-Financiering.nl B.V..

Zoals u wellicht weet zijn wij een financieringskantoor met een hoofdkantoor in Baarn en werken wij met circa 35 verschillende aanbieders van zakelijke hypotheken, allemaal gericht op de verhuur van onroerend goed en de ontwikkeling daarvan.

Inmiddels hebben wij reeds 13.500 vastgoedbeleggers in onze portefeuille. 

Wij werken vaak samen met een groot aantal vermogende families waar wij geld kunnen ophalen voor vastgoedprojecten. 

Zo kunnen wij erg snel schakelen wanneer u snel zekerheid wilt over een aankoop, een herfinanciering of een vastgoed-ontwikkeling. Vaak al binnen een week.

Tegenwoordig verstrekken wij meestal 75% ltv aflossingsvrij en kunnen wij boven de 1 mln leensom extreem scherpe rentes aanbieden.

Wij kunnen daarnaast als 1 van de weinige partijen geld vrij maken uit de 'stenen' zodat u, als vastgoedbelegger, verder kunt uitbreiden.

Wanneer u bijvoorbeeld 100.000 euro vrijmaakt kunnen we u op basis daarvan een aankoopbudget aanreiken van circa 400.000,-. Deze verhouding geldt uiteraard ook voor kleinere of grotere bedragen. 

Bent u ontwikkelaar en wilt u panden aankopen, opknappen en weer doorverkopen? 

Dan kunnen wij u helpen met een verbouw-hypotheek waarbij u zeer snel kunt schakelen en vaak zonder boete kunt aflossen. Deze hypotheken zijn vaak mogelijk op een loan to value van 90% op de aankoop.

Naast dit alles zijn wij nog steeds de grootste buy-to-let financier in Nederland, dus vaak vinden wij een weg waar u zelf nog niet aan gedacht heeft. 

Daarom maak ik graag kennis met u op ons kantoor om eens van gedachten te wisselen over de mogelijkheden die u ongetwijfeld heeft.

Uiteraard ben ik ook goed bereikbaar via whatsapp, telefoon of email.

 


+31 6 502 57 006
guido@estade.nl