HomeVastgoed NieuwsCorona update

Corona update

19-03-2020

Ook bij Estade nemen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) uiterst serieus. Momenteel ondervinden wij allemaal de gevolgen en weten wij niet hoelang de situatie gaat duren.

Om binnen Estade het onderlinge contact te minimaliseren en onze dienstverlening zoveel mogelijk te laten doorgaan, nemen wij de volgende maatregelen:
Thuiswerken
Om het onderlinge contact te minimaliseren zullen alle medewerkers tot het moment dat het RIVM anders aangeeft thuiswerken. Wij proberen zo veel mogelijk interne en externe afspraken door te laten gaan, maar dan door middel van video conferences.
Wij zijn bereikbaar
Al onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar, zowel per e-mail als telefoon. U kunt ons ook op het kantoornummer bereiken 085-0403696.
Bezichtigingen en afspraken
Het is per object en aanbieder afhankelijk of er bezichtigingen kunnen worden ingepland. Heeft u een vraag over een afspraak of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op.
Vragen
Wij houden alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in gaten en zullen nieuwe maatregelen nemen indien nodig. Op onze website www.beleggingspanden.nl zullen wij alle actuele informatie tonen.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons, wij zijn u graag van dienst:

info@estade.nl
085-0403696

Wij wensen iedereen veel sterkte de komende tijd.

Met vriendelijke groet,
Guido van Maaren

Estade
 

Deel dit artikel: Twitter LinkedIn Facebook

Contactformulier

Vragen of opmerkingen?

Bedankt, wij hebben het formulier ontvangen. Wij nemen indien nodig zo spoedig mogelijk contact op.