Home Investeringsproject Koop Workum Appartementen 11 stuks

Kenmerken transformatie Appartementen 11 stuks

Vraagprijs
€ 525.000 k.k.
Soort investeringsproject
Transformatie
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
per direct
Dataroom
U dient eerst in te loggen voordat u toegang tot de bestanden kunt aanvragen.
Inloggen

Omschrijving transformatie Appartementen 11 stuks

Sinds twee jaar zijn wij bezig met de herontwikkeling van de voormalige Ludgeriusschool in Workum.
Deze school zijn we aan het herontwikkelen naar zorgappartementen voor ouderen, waarbij de eventuele zorgvraag wordt geregeld door Patyna uit Bolsward (met een vestiging in Workum).
Elk klaslokaal wordt omgebouwd naar een zelfstandig appartement met alle voorzieningen vandien om zelfstandig te kunnen wonen.
Mocht dat niet meer mogelijk zijn dan kunnen de bewoners terugvallen op de zorgverlening door Patyna. Indien de zorg nodig is hoeven bewoners niet meer te verhuizen.
Tevens bouwen we in de achtertuin een gemeenschappelijke ruimte van circa 80m2 waar mensen kunnen samen komen, eten, verjaardag vieren, etc.. Alle appartementen worden ontsloten via de brede gemeenschappelijke gang aan de achterzijde van het gebouw. Een liftinstallatie zorgt voor de ontsluiting van de bovengelegen woonlagen.
Elke woonlaag heeft zijn eigen buitenruimte. Op de begane grond de tuin aan het water. Op de eerste verdieping het terras boven de gemeenschapsruimte en op de zolderverdieping het dakterras op de kop van het gebouw.

Het betreft hier een kleinschalige locatie met 11 appartementen voor een iets hogere doelgroep dan tot op heden in Workum gebruikelijk is.
Door de nieuwe wetgeving zullen mensen die een hoger inkomen hebben dan 34.000 euro op jaarbasis geen gebruik meer kunnen maken van zorginstellingen die worden geëxploiteerd door woningcorporaties.

De verwachting is dat de vraag naar dit soort appartementen in de nabije toekomst alleen maar zal toenemen.

Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5