Home Investeringsproject Koop Wildervank Raadhuisstraat 16A

Kenmerken transformatie Raadhuisstraat 16A

Vraagprijs
€ 625.000 k.k.
Soort investeringsproject
Transformatie
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
per direct
Dataroom
U dient eerst in te loggen voordat u toegang tot de bestanden kunt aanvragen.
Inloggen

Estade B.V. vraagt een courtage van 2% (ex. BTW) aan de koper.

Omschrijving transformatie Raadhuisstraat 16A

Raadhuisstraat 16 te Wildervank (bij Veendam) - het voormalige gemeentekantoor van Wildervank. Na realisatie van de vier appartementen en grondgebonden woning is de verkoopadviesprijs volgens de locale makelaar ruim € 2.1 miljoen K.K. Gemeente staat positief om eventueel > acht appartementen te realiseren!

Wonen in 't Raadhuis!
 
https://www.dvhn.nl/groningen/veendam/Vijf-luxe-appartementen-in-voormalig-raadhuis-van-Wildervank-maar-het-kunnen-er-ook-tien-of-veertien-worden-Peiling-onder-potentiële-kopers-28043349.html

Karakter aan de buitenzijde en comfort en sfeer aan de binnenzijde, het kan in Wildervank met deze energiezuinige appartementen op een top-lokatie !

Het voormalige gemeentehuis van Wildervank heeft jaren dienst gedaan als een maatschappelijke rots in het Veengebied, na de samenvoeging met gemeente Veendam heeft het pand de sociale dienst gehuisvest. Nu is het tijd voor een nieuwe invulling.

Om deze nieuwe woonwens in te vullen zijn de 5 appartementen allen verschillend van karakter, zo heeft de een meer interne ruimte, waarop de ander weer een eigen toegang heeft. Maar voorop staat dat de uitstraling van het pand aan de buitenzijde behouden blijft en zo het karakter van het bouwjaar 1891 behoud. De monumentale status aan de buitenzijde blijft behouden, maar de binnenzijde wordt aangepast aan huidige maatstaven en wensen.

Bijzonder is dat ook naar de nieuwe bewoner wordt geluisterd, zo zijn er mogelijkheden om na de koop de woning naar eigen smaak af te bouwen. Maar ook kan het zijn dat de projectontwikkelaar besluit om een aantal appartementen te verhuren, mocht daar ook vraag naar zijn.

Op dit moment lopen de afspraken met bouwers en installateurs, waardoor er nog geen vaste koopprijs en huurprijs kan worden afgegeven de verwachting is dat we daar in september 2022 meer informatie over kunnen verstrekken.

Omgeving:

Het complex is uitstekend gelegen t.o.v. uitvalswegen naar N33 en A7, zo zijn Groningen - Assen - Delfzijl en Duitsland binnen 30 minuten te bereiken.

Wildervank beschikt over allerlei voorzieningen, zo zijn supermarkt, dokter, wijkwinkelcentrum, sportvelden en sporthal gelegen op circa 5 minuten,
Veendam beschikt over een trein-/busstation een uitgebreid winkelassortiment, theater/cultuurcentrum van Beresteijn en is op ca 10 minuten gelegen. Maar ook recreatiegebied Borgerswold is met fiets of met een heerlijke wandeling goed te bereiken.

Indeling

Appartementencomplex is v.v. een portiek met eigen opgang en centrale hal met o.a. een trappenhuis (in oude stijl)

Het appartement Raadhuisstraat 16a is gelegen op de begane grond en heeft de navolgende indeling:

Entree, met technische ruimte
Woonkamer met open keuken, 53 m², met prachtig zicht over het Oosterdiep. (keuken is naar eigen smaak in te richten)
1e Slaapkamer met balkon, 16 m², gelegen aan de achterzijde van het appartement
2e Slaapkamer/Werkkamer, 8.5 m²
Badkamer, 4.8 m² (in eigen smaak in te richten)
Bijkeuken, 4.8 m² met opstelling t.b.v. wasmachine/droger
Balkon, ca 8 m².

Totale woonoppervlakte van maar liefst 104 m²
Volledige omschrijving

Plattegrond 1

Plattegrond 2