Home Buitenland Le Paradou

Kenmerken eindbelegging Le Paradou

Vraagprijs
€ 6.800.000 k.k.
Soort investeringsproject
Eindbelegging
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
in overleg
Aantal kamers
10
Slaapkamers
6
Perceeloppervlakte
4103 m2
Woonoppervlakte
397 m2

Omschrijving eindbelegging Le Paradou

Het prestigieuze "Le Paradou" bestaat uit een hoofdgebouw en vijf huizen in een typisch stijl van de Provence. Comfortabel, elegant, bieden deze vier vakantiehuizen ruimte voor twee tot zes personen en zijn ideaal voor zowel degenen die van goed leven houden en heel onafhankelijk zijn. Het heeft twee zwembaden, terrassen en vele soorten groen voorzieningen op het terrein. 

Dit villa terrein en lodges liggen op het zuiden en bieden een prachtig uitzicht op Saint Paul de Vence en de vlakte en aan de Riviera.

Saint Paul de Vence ligt in de Provence-Alpes-Côte d'Azur in de Alpes Maritimes, dit is een klein stadje in het zuiden van het departement, 20 km van Nice en 25 km van Cannes. De stad staat bekend om zijn toeristische activiteiten en kunstgalerijen. Het gebied rondom het terrein bestaan ​​voornamelijk uit villa's en natuurgebieden.

''Le Paradou'' heeft een oppervlakte van meer dan 41 acres. Het bestaat uit een hoofdgebouw met een perceel van 37 hectaren die zich richt op residentiële en 4 acres voor gebruik als parkeerplaats. 

Bekijk hier de brochure.

Volledige omschrijving