HomeInterieurstyling

Interieurstyling

Staat uw woning al veel te lang te huur of te koop? Komen er maar geen kijkers? Bent u niet tevreden over de foto’s op internet? Dan is dit advies geschikt voor u! 

De samenwerkende interieurstylist van Estade kijkt op een professionele, deskundige manier én door de ogen van potentiële huurders of kopers naar uw woning. Met minimale middelen een optimaal resultaat bereiken, dat is het belangrijkste doel voor dit advies.
Estade voorziet u van het juiste advies en voert de werkzaamheden voor u uit. Het is van zeer groot belang dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd wordt omdat u voor de eerste indruk immers maar één kans krijgt! U wilt uw woning natuurlijk zo snel mogelijk tegen de beste prijs verhuren of verkopen. In de huidige markt worden te koop- en te huur staande woningen slechts moeizaam verkocht/verhuurd. U wilt dat tussen alle (huur)woningen die op internet staan uw woning er meteen tussenuit springt.
Maar één kans voor de eerste indruk!
De eerste indruk is bepalend om de potentiële huurders nieuwsgierig te maken. Vaak door de indeling te veranderen, spullen weg te halen of toe te voegen wordt het pand overzichtelijk en voor een grotere doelgroep toegankelijk. Ook kan de waarde van uw woning hier aantrekkelijker op worden.

Optimale styling en fotopresentatie op onze woningsites zijn daarom een belangrijk visitekaartje van uw woning. Hierdoor wordt uw woning aanzienlijk sneller verhuurd of verkocht.
Bij onze verkoopstyling wordt het gehele perceel als een geheel gezien dus ook de eventueel overige opstallen, tuin en terras.
Sommige woningen worden niet zo snel verkocht als men verwacht en komen leeg te staan. Bij bezichtigingen is het dan moeilijk om de sfeer goed te vangen door de kijkers. Wij maken van deze woningen een warm en welkom huis door inrichting met huurmeubilair precies in de sfeer van de doelgroep. Door de goed gekozen inrichting wordt uw huis nog aantrekkelijker.
Hoe gaat dit in zijn werk: wij vinden het belangrijk dat het hele plaatje klopt, zowel afwerking als inrichting. We bekijken dan ook eerst samen met u de leegstaande woning en geven advies over de afwerking alvorens we de woning inrichten.