HomeBeleggingspanden dienstenGratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Heeft u voornemens om uw beleggingspand te verkopen? Spannend, een stap waar veel bij komt kijken. Estade zult u begeleiden in dit proces.

Één van de eerste stappen is een gedegen onderzoek naar de reëele marktwaarde van uw beleggingspand, een waardebepaling (let op: geen taxatie) door één van onze makelaars. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om een reële marktwaarde van uw woning te kunnen geven.
Stappenplan vrijblijvende afspraak: ​

  • Afspraak op locatie van uw beleggingspand;
  • Kennismaking tussen u en de makelaar, uitleg over ons kantoor en werkwijze;
  • Uitleg van de benodigde documentatie ten behoeve van het opstarten van een verkoop proces;
  • Opname van het beleggingspand door Estade;
  • ​Naderhand een gedegen en onderbouwd advies omtrent de reële verkoop waarde van uw beleggingspand.

​Vervolgens zult u samen met één van onze specialisten de vervolg stappen gaan bespreken om uw beleggingspand optimaal in de markt te kunnen presenteren. Hedendaags is de presentatie van uw beleggingspand het allerbelangrijkste, uw beleggingspand moet het goede gevoel op beeld over kunnen brengen aan potentiële kopers en hen uitnodigen tot een bezichtiging van uw pand. Dit proces begeleiden wij van A tot Z en hiervoor werken wij louter samen met professionele organisaties. Zo heeft ieder zijn eigen vakgebied en specialisme en kunnen wij zorg dragen voor een optimale kwaliteit op Funda (in business) (een goed begin is het halve werk!). Onze specialisten zullen u hierin volledig begeleiden zodat wij samen met u het optimale resultaat kunnen behalen; een vlot verlopend verkoopproces en de gewenste opbrengstwaarde!