HomeExpat Rentals

Expat Rentals

Estade biedt een breed scala van huurwoningen in alle regio's van Nederland. Van volledig ingerichte studio-appartementen tot grote gestoffeerde eengezinswoningen, voor zowel lange als korte verblijf verhuur. Op zoek naar een woning? Wij bieden uitstekende diensten voor expats. Quick. Straight. Persoonlijk. 

Wij bieden onze diensten aan de overheid werknemers en buitenlandse werknemers en studenten, als ook zelfstandigen. Bent u een expat op zoek naar een huurwoning in de Nederland? Te ontzorgen zodat u zich thuis voelt, dat is onze eerste stap voor u om zo snel mogelijk de perfecte woonruimte te vinden: Ons doel. Uw persoonlijke wensen en behoeften hebben onze hoogste prioriteit.
Wij bieden alleen goed onderhouden, up-to-date, kwaliteit huurwoningen aan, maar onze service gaat verder. Toen vonden we uw perfecte appartement of huis in Amersfoort, we zorgen ook voor de volgende punten:

  • Estade garandeert u een eerlijke huurprijs voor uw huis;
  • Estadezorgt ervoor dat u de beste deal te krijgen;
  • Estade helpt u uw nieuwe huis aan te sluiten op alle nutsvoorzieningen zoals elektriciteit, gas en water;Estadeadviseert u over de wijk;
  • Estade technische dienst is 24/7 beschikbaar.

Ons doel is te zorgen dat u zich thuis voelt. Informeer ons over uw wensen. Neem gerust contact met ons op en ervaar onze uitstekende dienstverlening. Informeer ons over uw wensen en wij nemen contact met u op binnen 24 uur. Het is altijd mogelijk om een niet-verplichte consultatie van eventueel eigendom uit te voeren.
We zien ernaar uit om gewoon het juiste huis voor u te vinden!