HomeBeleggenvast rendement Vastgoedfonds

vast rendement Vastgoedfonds

Wij bieden u de volgende rendementen:

• Een rendement van 5,0 % per jaar voor een periode van 5 jaar.
• Een rendement van 5,0 % per jaar voor een periode van 7 jaar.

Een langere looptijd is uiteraard mogelijk. Benieuwd naar de rendementen op langere looptijden? 

Wat doet het Vastgoedfonds met mijn inleg?

Het Vastgoedfonds is een stichting met onafhankelijke bestuurders en deskundigen die investeert in leningen aan ervaren vastgoedbeleggers. Om deze leningen mogelijk te maken, trekken wij vermogen aan door vastgoedobligaties uit te geven.

Uw inleg is zo’n vastgoedobligatie. U investeert in een vastgoedobligatie van het Nederlands Vastgoedfonds en wordt dan obligatiehouder. U ontvangt een vast rendement op uw investering.

Wij financieren enkel courante panden voor ervaren vastgoedbeleggers die de juiste huurovereenkomsten hanteren en stabiele huurders hebben. Zo weet u zeker dat uw geld op een zekere manier geïnvesteerd wordt.

Wij bieden u de volgende rendementen:

• Een rendement van 5,0 % per jaar voor een periode van 5 jaar.
• Een rendement van 5,0% per jaar voor een periode van 7 jaar.

Een langere looptijd is uiteraard mogelijk. 

Rendement en zekerheid op uw investering

U gaat beleggen om uw kapitaal stabiel te laten groeien. U wilt niet voor vervelende verrassingen komen te staan en u zoekt naar optimale zekerheden tegen een goed rendement.

Wij bieden u die zekerheden en een goed rendement. U verkrijgt namelijk het eerste hypotheekrecht op de door ons gefinancierde woningen.

Het vastgoed dat wij financieren, financieren wij volledig met het uitgeven van vastgoedobligaties.

De geldlenende partij betaalt rente en dat is het rendement dat u als obligatiehouder ontvangt. Overigens betaalt de geldlenende partij altijd 0,5% meer rente dan uw gekozen vaste rendement. Dit is de vergoeding voor de bestuurders van het fonds.

Uw zekerheid: het eerste hypotheekrecht

Doordat wij geen gebruik maken van een banklening, fungeert het vastgoed volledig als uw onderpand. Waar normaal gesproken de bank het eerste hypotheekrecht heeft, ligt dit recht nu, via de stichting, bij u. Kortom: u krijgt dezelfde zekerheid op de terugbetaling van uw inleg die een bank normaal gesproken heeft als een hypotheek wordt verstrekt.

Naast het eerste hypotheekrecht verkrijgt u tevens een pandrecht op de huur. Daarnaast dienen de panden verplicht te zijn verzekerd. De stichting heeft het recht op de uitkering in geval van bijvoorbeeld brand.

Zelf investeren in vastgoed of investeren via een vastgoedobligatie?

Investeren in vastgoed is ‘hot’. De huizenprijzen stijgen en er worden goede rendementen behaald.

U kunt ervoor kiezen zelf vastgoed aan te kopen, maar houd er wel rekening mee dat dit een hoge investering vergt en ook verplichtingen met zich meebrengt, zoals onderhoud. Eventuele onenigheid met huurders kan soms grote problemen geven. Stelt u zich daarom de vraag of dit bij u past.

In plaats van zelf te investeren in vastgoed, kunt u met minder risico en rompslomp investeren in een vastgoedobligatie. Uw geld wordt dan geïnvesteerd door professionals die thuis zijn in de vastgoedwereld.

Gemakkelijk investeren via https://vast-rendement.nl/

De stichting koopt geen beleggingspanden. Wat de stichting doet, is onder strikte voorwaarden een lening of hypotheek verstrekken aan ervaren vastgoedbeleggers. Het beleggingspand van de vastgoedbelegger is dus het onderpand van de hypotheek. Naast dit hypotheekrecht wordt er een zekerheid verkregen vanuit het huurcontract, doordat de huurstroom wordt verpand.

U als obligatiehouder hebt geen kosten. Uw rendement wordt daarom netto voldaan en u ontvangt dit per kwartaal achteraf.

Het Nederlands Vastgoedfonds werkt met een minimuminvesteringsbedrag van €1.000,-. De obligatie die wordt uitgegeven, valt onder de vrijstelling van de AFM en de grootte bedraagt maximaal €4.950.000,-.

Voor stortingen tussen de €100.000,- en de €3.000.000,- bieden wij maatwerkoplossingen.

De voordelen op een rij:

 •         U kunt al inleggen vanaf €1.000,-.
 •         U ontvangt een vast rendement van 5% per jaar, afhankelijk van de looptijd.
 •         Het rendement wordt ieder kwartaal uitgekeerd.
 •         U heeft geen bijkomende kosten.
 •         Er wordt niet met een banklening gewerkt. Dit werkt sterk risicomijdend.
 •         Uw zekerheid is het eerste hypotheekrecht.
 •         Uw extra zekerheid is het pandrecht op de verzekeringspolis.
 •         Uw zekerheid is het pandrecht op de huur.
 •         U heeft geen nare ervaringen met huurders.
 •         U heeft geen onderhoudsverplichtingen.
 •         Er wordt alleen uitgeleend op Nederlands courant vastgoed
 •         Na vijf of zeven jaar kunt u weer vrij over uw inleg beschikken.

Bekijk hier onze folder!