HomeBedrijfspanden
Plaats:
Regio:
Soort aanbod:
Soort prijs:
Type bedrijfspand:
Budget:

Bedrijfspand kopen of verkopen?
Wilt u een bedrijfspand kopen of verkopen? Bij Estade helpen we u hier graag bij. Als u uw bedrijfspand wilt verkopen kunnen we u helpen met het bereiken van een grote doelgroep door uw bedrijfspand op ons platform (en op andere platformen) aan te bieden, door u te begeleiden tijdens de onderhandelingen en door u te begeleiden tijdens het afronden van de deal. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand kunnen we u helpen bij het vinden van het juist pand, bij de onderhandelingen en bij het realiseren van de financiering. Wij hebben veel kennis en ervaring m.b.t. het kopen en verkopen van bedrijfspanden en kunnen u daarom volledig ontzorgen, al uw vragen beantwoorden en u helpen met het maken van de juiste keuzes.

Bedrijfspand huren of verhuren?
Ook helpen we u graag wanneer u een nieuwe kantoorruimte wilt huren of verhuren. Of u nou op zoek bent naar uw eerste kantoorruimte, behoefte hebt aan meer of minder vierkante meters of een nieuwe locatie wilt openen, wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte pand voor uw bedrijf. Onze specialisten kennen de markt en weten welke mogelijkheden er zijn en waar u op moet letten bij het (ver)huren van een pand. Vindt u op onze website nog geen pand dat bij u past? Neem dan eens contact met ons op. We helpen u graag verder!

Op zoek naar een goede makelaar?
Bent u op zoek naar een betrokken makelaar met veel ervaring? Bij Estade helpen we u graag verder met het kopen, verkopen, huren of verhuren van een bedrijfspand. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Aanbod plaatsen voor eigenaars Aanbod plaatsen voor makelaars